Η Κέρκυρα "έσπασε" το αήττητο της ΑΕΛ

Με γκολ του Ζορμπά στο 35', η Κέρκυρα επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0 στην "AEL FC Arena" και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Νωρίτερα, Τρίκαλα και Λαμία νίκησαν με ανατροπή τους Αχαρναϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας αντίστοιχα.

Η Κέρκυρα "έσπασε" το αήττητο της ΑΕΛ
INTIME SPORTS

ΑΕΛ - Κέρκυρα 0-1

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Football League γνώρισε η ΑΕΛ, η οποία τα βρήκε... σκούρα κόντρα στην Κέρκυρα στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Football League. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα και πίεζαν ψηλά τους Φαίακες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να βγουν στην επίθεση. Οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς, αλλά πήραν και προβάδισμα στο σκορ στο 35', όταν ο Κρητικός έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά, ο Ροβίθης έχασε τον Ζορμπά μέσα στην περιοχή και εκείνος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παρά τις πολλές διακοπές στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, το ματς δεν έχασε τον ρυθμό του, με την ΑΕΛ να πιέζει ασφυκτικά για το γκολ της ισοφάρισης και την Κέρκυρα να διαχειρίζεται άψογα το προβάδισμά της, κλείνοντας όσο καλύτερα μπορούσε τους χώρους. Η ομάδα του Ντόστανιτς προσπάθησε με γεμίσματα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα χωρίς όμως αποτέλεσμα, στις καθυστερήσεις έμεινε με 10 εξαιτίας της αποβολής του Αναστασόπουλου και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Κομεσίδης, Βέρτζος, Ροβίθης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (57' Μπουντόπουλος), Ναγιάρ (75' Ουρτάδο), Κουτσιανικούλης (57' Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Καρντόσο, Κόντος (87' Ντατίδης), Κρητικός, Ζορμπάς (67' Φάμπιο), Ντουαλά (56' Καμπάνταης), Σουάνης.

Αχαρναϊκός - Τρίκαλα 1-2

Η Κέρκυρα "έσπασε" το αήττητο της ΑΕΛ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ένα επεισοδιακό ματς στο Μενίδι με τρεις κόκκινες κάρτες, τα Τρίκαλα επικράτησαν του Αχαρναϊκού με 2-1 με το νικητήριο γκολ να σημειώνεται στο 89'! Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 21' όταν ο Ματσούκας με σουτ... κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν στη συνέχεια το γκολ και τελικά το βρήκαν στο 68' με τον... μόνιμο πια σκόρερ τους, τον Κουσκουνά.

Το ματς πήρε... φωτιά στο 74' όταν στην ίδια φάση, τρεις παίκτες αποβλήθηκαν με κόκκινη. Ο λόγος για τους Χαροντάκη και Γκονζάλες για τα Τρίκαλα και τον Αθανασίου για τον Αχαρναϊκό. Ο Αθανασίου έκανε αρχικά ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Γκονζάλες μπροστά από τον πάγκο των Τρικάλων, ενώ στη συνέχεια είχαμε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, με τον Χαροντάκη που βρισκόταν στον πάγκο να εμπλέκεται και αυτός στο "επεισόδιο". Τελικά, τα Τρίκαλα των 9 παικτών κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και με γκολ του Γκμπαλέ στο 89' πήραν τη νίκη.

Αχαρναϊκός(Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ιωαννίδης, Μουστάκης, Κωστόπουλος, Αθανασίου,Ταμπάκης, Ματσούκας (50' Μαρής), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

Τρίκαλα (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (54' Γκμπαλέ), Κουσκουνάς (89' Κωνσταντινίδης), Στεφάνοβιτς (78' Κουμπαρούλης), Γκονζάλες.

Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1

Η Κέρκυρα "έσπασε" το αήττητο της ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη πέτυχε η Λαμία, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε τελικά τη νίκη με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10' με κεφαλιά του Γκόλια, αλλά η απάντηση από τους γηπεδούχους ήταν άμεση, αφού στο 18' ο Καραλής έφερε το ματς στα ίσα. Η ομάδα της Φθιώτιδας πίεσε για την ανατροπή και τελικά δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις, όταν κέρδισε πέναλτι και ο Σερζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Αυτή ήταν η 5η ήττα για την Αναγέννηση Καρδίτσας σε έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Λαμία (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Τσαμούρης, Ζουλιώτης, Κοτσώνης, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Νατσιόπουλος, Καραγιάννης, Σερζίνιο (93' Ν'Γκουέμ), Πίντο (80' Νεόφυτος), Καραλής (56' Τσόκας).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Τζάνης (13' Μαυρίας), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μούτσα, Τσούκαλος (73' Τσίτας), Μπιτέλης, Πιτταράς (67' Ακασού).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Football League

Τo LIVE των αναμετρήσεων:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK