Έπιασε κορυφή ο Ηρακλής Ψαχνών, παραπαίει η ΑΕΛ

Έχοντας και την τύχη στο πλευρό του, ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ και αναρριχήθηκε στην κορυφή της Football League (ο Απόλλων παίζει την Κυριακή με τον Φωκικό). Μακριά από τη νίκη για πέμπτο σερί ματς οι "βυσσινί".

Έπιασε κορυφή ο Ηρακλής Ψαχνών, παραπαίει η ΑΕΛ

Στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, η σκληροτράχηλη ομάδα της Εύβοιας άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του αμαρκάριστου Σέγκου, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Τάουερ. Αυτό το γκολ επηρέασε τους "βυσσινί", οι οποίοι άργησαν να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης και δεν είχαν σε καλή μέρα (εκ νέου) τον Ζεκίνια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ζιώγα κυριάρχησαν και δημιούργησαν ευκαιρίες για την ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό το σουτ του Πόνσε πέρασε ψηλά άουτ, στο 57ο ο Ζουλιώτης έκοψε την τελευταία στιγμή τον Παπαϊωάννου και στο 81ο η σέντρα-σουτ του Παπαγεωργίου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά.

Ηρακλής Ψαχνών (Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης (70' Ντελέκος), Τάουερ, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Σέγκος, Λιόσης, Κονέ, Βανγκέλι (66' Ρούτσης), Ποκόνγκ (90' Λούτσιο), Γέσιτς.

ΑΕΛ (Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Ραπτάκης, Μάγγος (46' Πόνσε), Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια (74' Φρανκού), Χασομέρης, Παπαϊωάννου (59' Μπλέντι), Τσιμπάμπα.

Σε ρυθμούς twitter

# Περιορισμένης έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, αλλά χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Ηρακλής Ψαχνών - ΑΕΛ 1-0

(10' Σέγκος)

Κυριακή 02 Δεκεμβρίου

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Θρασύβουλος (15:00)

Απόλλων Σμύρνης - Φωκικός (15:00)

Ηρακλής - Καβάλα (15:00)

Καλλονή - Δόξα Δράμας (15:00)

Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή (15:00)

Πιερικός - Βύζας Μεγάρων (15:00)

Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου

Αναγέννηση Επανομής - Νίκη Βόλου (15:00)

Εργοτέλης - Καλλιθέα (15:00)

Παναιτωλικός - Εθνικός Γαζώρου (19:00)

ΡΕΠΟ: Πανσερραϊκός

ΤΟ LIVE ΤΟΥ CONTRA.GR

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK