Δεν πέφτει από την κορυφή η Λάρισα, νίκες για Κέρκυρα και Καλλιθέα

Μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League παραμένει η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Ζακύνθου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League. Πρωταγωνιστής ο Ντουαλά στη νίκη της Κέρκυρας επί του Ολυμπιακού Βόλου, "τρίποντο" και για την Καλλιθέα.

Δεν πέφτει από την κορυφή η Λάρισα, νίκες για Κέρκυρα και Καλλιθέα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΕΛ - Ζάκυνθος 2-0

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τη Λάρισα, η οποία κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το... καλησπέρα, μόλις στο 1ο λεπτό. Ο Μπόγιοβιτς άνοιξε την μπάλα για τον Ουρτάδο κι αυτός με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για την ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά τη Ζάκυνθο, με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί όπως άρχισε. Με γκολ. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Μπόγιοβιτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 μετά από κόρνερ του Μπουντόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με την ΑΕΛ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η μοναδική στιγμή που η Ζάκυνθος "έσπασε" το... μονότερμα ήταν στο 52' όταν μετά από σέντρα του Ζαϊρή, ο Ζέλιος δοκίμασε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ και το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ:Ξενοδόχοβ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Ουρτάδο, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Κουτσιανικούλης, Μαρουκάκης, Μπόγιοβιτς.

Ζάκυνθος:Πολίτης, Γραικός, Κυριακίδης, Κουρέλλας, Καμπούρης, Ναζίμ Ορφανίδης, Ζαϊρί, Κρολ, Μεντούρ, Ζέλιος.

Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου 3-1

Εύκολο απόγευμα για την Κέρκυρα, η οποία με πρωταγωνιστή τον Ντουαλά επικράτησε εντός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου με 3-1 και ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας της Football League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σουάνη, ενώ πέντε λεπτά μετά από τη σέντρα στο δεύτερο μέρος, οι Φαίακες έκαναν δύο τα τέρματά τους. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Ντουαλά, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Δασκαλάκη.

Στο 66' ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην Κέρκυρα με ωραίο πλασέ. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 στο 75' με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ντεπέτρις.

Οι συνθέσεις

Κέρκυρα:Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σουάνης, Κρητικός, Παμλίδης, Ντουαλά, Μακρίδης, Ανδρεόπουλος, Βλάχος, Ιωάννου, Φάμπιο.

Ολυμπιακός Βόλου:Δασκάλακης, Ντεπέτρις, Αρβανίτης, Γκουγκούδης, Καρράς, Κεσίδης, Κυζιρίδης, Μπουτζίκος, Νάστος, Σκοπελίτης, Τσιάρας.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16 Ιανουαρίου

Αναγέννηση Καρδίτσας - Απόλλων Σμύρνης1-3

(74' Τσιλούλης - 6' πεν. Βάντερσον, 14' Δεληζήσης, 69' Τζιώρας)

Κυριακή 17 Ιανουαρίου

Πανελευσινιακός - Αχαρναϊκός 1-1

(45' Γιαννιτσάνης - 77' Χριστοφιλέας)

Καλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας 2-0

(17' Αρναρέλλης, 37' Σταύρου)

Παναχαϊκή - Κισσαμικός 0-1

(90+3' Σταθάκης)

ΑΕΛ - Ζάκυνθος 2-0

(1' Ουρτάδο, 45' Μπόγιοβιτς)

Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου 3-1

(15' Σουάνης,49',66' Ντουαλά)

Παναιγιάλειος - Πανσερραϊκός 1-0

(24' Κολόκας)

Λαμία - ΑΟ Χανιά 3-0

(16' Πίντο, 53' Καραγιάννης, 77' Καραλής)

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

17:00 Εργοτέλης - ΑΟ Τρίκαλα

Το LIVE των αναμετρήσεων

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK