"Ροπαλιά" στο Βόλο, ανατροπές για Αιγινιακό και Πιερικό

Με ένα γκολ του Κυριακίδη από το 8ο λεπτό, ο Ηρακλής επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0, σε ένα ματς όπου η ένταση κυριάρχησε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τα πάνω κάτω έφεραν στους αγώνες τους, Αιγινιακός και Πιερικός.

"Ροπαλιά" στο Βόλο, ανατροπές για Αιγινιακό και Πιερικό

1ος όμιλος

Μια υπερπολύτιμη νίκη πανηγύρισε στο Κρανίδι η Ερμιονίδα, επικρατώντας με 1-0 του Αχαρναϊκού. Μόλις στο 23' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ιασωνίδη, από εκτέλεση κόρνερ του Σβόγιτς. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε μια μικροένταση στις κερκίδες, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 57', ο Ίλιεφ αποβλήθηκε για χτύπημα εκτός φάσης στον Κουτσοσπύρο. Στο 87' οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Ταπέ, όμως ο Αχαρναϊκός κατάφερε να μειώσει στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με τον Αθανασίου

"Ροπαλιά" στο Βόλο, ανατροπές για Αιγινιακό και Πιερικό
INTIME SPORTS

Παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις είχαμε στον Ταύρο ανάμεσα στον Φωστήρα και τα Χανιά. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τη στιγμή που ξεχώρισε στο ματς να είναι αναμφίβολα η αποβολή του προπονητή των γηπεδούχων, Κριστόφ Βαζέχα για διαμαρτυρία στις αποφάσεις του διαιτητή.

2ος όμιλος

"Έσπασαν" καρδιές στην Καρδίτσα, όπου η τοπική Αναγέννηση υποδέχθηκε τον Αιγινιακό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35' με τον Πέεφ, όμως ο Αιγινιακός απάντησε άμεσα 5 λεπτά αργότερα με τον Γουέλκαμ. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο Αχανινόπουλος στο 86' με σουτ έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

"Ροπαλιά" στο Βόλο, ανατροπές για Αιγινιακό και Πιερικό

Αντίστοιχο σκηνικό είχαμε και στο Πιερικός - Απόλλων Καλαμαριάς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 34' με σουτ του Καπετάνου εκτός περιοχής, όμως ο Πιερικός απάντησε αρχικά με τον Λαμπάκη στο 54' και ολοκλήρωσε την απόλυτη ανατροπή στο 83' με τον Παλιάτσο.

"Ροπαλιά" στο Βόλο, ανατροπές για Αιγινιακό και Πιερικό
INTIME SPORTS

Με 1-0 επικράτησε η Λαμία του Φωκικού εντός έδρας, σε ένα ματς με αργό ρυθμό και λίγες φάσεις. Στο 72ο λεπτό, ο Βασιλόγιαννης έκανε στην σέντρα από τα δεξιά και ο Γκούρμα με κεφαλιά έδωσε τρεις πολύτιμους πόντους στην ομάδα του.

"Ροπαλιά" στο Βόλο, ανατροπές για Αιγινιακό και Πιερικό
INTIME SPORTS

Στο ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ηρακλή, η ατμόσφαιρα "μύριζε" μπαρούτι από την αρχή. Μόλις στο 8ο λεπτό, ο "Γηραιός" άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Κυριακίδη, "δυναμίτίζοντας" ακόμη περισσότερο το κλίμα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο διαιτητής έδειξε 6 κίτρινες κάρτες, με τις 'κοκορομαχίες" να μην λείπουν. Με την επανάληψη, η ομάδα του Βόλου πίεσε για το γκολ, όμως ο Ηρακλής δεν άφηνε διαδρόμους.

Στο 71' όταν και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπαρτολίνι, ο Ολυμπιακός ανέβηκε ακόμη περισσότερο, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Ηρακλή νικητή, παραμένοντας στην κορυφή του 2ου ομίλου της Football League με 6 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Λαμία.

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

1ος όμιλος

Σάββατο 31 Ιανουαρίου

18:30 Ηρακλής Ψαχνών - Παναχαϊκή 1-1

(83' Γουόρντεν - 90+2' Ζλατκόφσκι)

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου

15:00 Ερμιονίδα - Αχαρναϊκός 2-1

(23' Ιασωνίδης, 87' Ταπέ - 90+5' Αθανασίου)

15:00 Φωστήρας - Χανιά 0-0

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου

15:00 Άλιμος - Καλλιθέα

18:00 Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ

Ρεπό: Παναιγιάλειος

2ος όμιλος

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Αιγινιακός 1-2

(35' Πέεφ - 40' Γουέλκαμ, 86' Αχανινόπουλος)

15:00 Λαμία - Φωκικός 1-0

(72' Γκούρμα)

15:00 Πιερικός - Απόλλων Καλαμαριάς 2-1

(54' Λαμπάκης, 83' Παλιάτσος - 34' Καπετάνος)

18:00 Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής 0-1

(8' Κυριακίδης)

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου

15:00 Ζάκυνθος - Τύρναβος

16:00 ΑΕ Λάρισα - Αγροτικός Αστέρας

Ρεπό: Εθνικός Σερρών

News 24/7

24MEDIA NETWORK