Επιβλητικό πέρασμα της Καλλιθέας από την Επανομή

Σαν σίφουνας πέρασε από την Επανομή η Καλλιθέα, καθώς συνέτριψε με 5-0 την τοπική Αναγέννηση και έπιασε τον Πιερικό στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Επιβλητικό πέρασμα της Καλλιθέας από την Επανομή

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, αλλά η ομάδα του Νίκου Παντέλη ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Με τη συμπλήρωση 14 λεπτών, ο Μιχαλόπουλος έκανε το σουτ και η μπάλα, αφού χτύπησε στον Πεχλιβανίδη, κατέληξε στα δίχτυα του Φιρινίδη.

Η Καλλιθέα διπλασίασε τα τέρματά της στο 29', όταν μετά από σέντρα του Αρκούδα, ο Μουσταφίδης έστρωσε στον Σταύρου κι εκείνος με πλασέ την έστειλε στο "πλεχτό". Τρία λεπτά αργότερα ο Γκέσιος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή χτύπησε τον Ηρακλή και η πλάστιγγα έγειρε για τα καλά υπέρ των φιλοξενούμενων.

Οι τελευταίες ελπίδες της Επανομής εξανεμίστηκαν τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου, όταν μετά από σέντρα του Ρουσάκη, ο Ντιαλό με πλασέ σαν σε προπόνηση διαμόρφωσε το 3-0.

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών στο παιχνίδι, η Αναγέννηση κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δεινόπαππα από τον Κατσούλη, όμως, ο πρώτος, που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κατσούλη.

Δύο λεπτά πριν από το φινάλε, ο Ντιαλό με έξυπνο πλασέ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο νεοεισελθών Ματσούκας με κοντινό πλασέ.

Το live του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Επανομής: Φιρινίδης, Παγώνης, Καρλάο, Πεχλιβανίδης, Καραμανλής, Ασλανίδης, Ναλμπάντης (40' Δεινόπαπας), Γκέσιος, Καραγιάννης, Κουρδάκης (53' Τράκις), Γεωργίου (46' Κάτσε).

Καλλιθέα: Κατσούλης, Σταύρου, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Μιχαλόπουλος (70' Φαρινόλα), Ηρακλής, Ρουσάκης, Κατσίκης (84' Ματσούκας), Πρίπου (8' Φουντουκίδης), Ντιαλό, Μουσταφίδης

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πανθρακικός 2-2

(55' Κυζιρίδης, 82' Τζεβελέκης / 23' Βαγγελόπουλος, 29' Μίνγκας)

Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ 1-0

(78' Καρακατσάνης)

Φωκικός - Πιερικός 0-2

(15' Ρούσεφ, 20' Κουτσοσπύρος)

Ηρακλής Ψαχνών - Βέροια 0-1

(80' Καλί)

Καλλονή - Παναχαϊκή 0-1

(11' Ατματζίδης)

Πανσερραϊκός - Βύζας 1-1

(50' Γκούρτσας / 84' Φαρούκ)

Θρασύβουλος - Εθνικός Αστέρας 5-0

(39', 90' Βλάχος, 53', 92' Ντακόλ, 56' Καρράς)

Διαγόρας - Πλατανιάς 0-3 (α.α.)

Αναγέννηση Επανομής - Καλλιθέα 0-5

(14' Μιχαλόπουλος, 29' Σταύρου, 41', 88' Ντιαλό, 91' Ματσούκας)

Διαβάστε εδώ τι έγινε στα παιχνίδια της Κυριακής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK