Νέο "διπλό" ο Πανηλειακός

Υπό το βλέμμα αρκετών ένθερμων υποστηρικτών του και αφού προηγήθηκε το εκκωφαντικό 0-7 επί της Γλυφάδας, ο Πανηλειακός σημείωσε τη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη του (2-0 τον Αστέρα Μαγούλας) και επανήλθε στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ. Στην τετράδα ο Αιγινιακός μετά το 1-0 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Νέο "διπλό" ο Πανηλειακός

Νότιος όμιλος

Ο Πανηλειακός επικράτησε 2-0 του Αστέρα Μαγούλας στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας και μπήκε δυνατά στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ της Football League.

Το μοναδικό αξιοσημείωτο γεγονός μέχρι το 38ο λεπτό ήταν εξωαγωνιστικό και αφορούσε ανταλλαγή αντικειμένων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα προηγήθηκε με τον Γιάννη Βοσκόπουλο και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κλειδώσει τη νίκη είτε στο 69' είτε στο 84', όταν οι Κώστας Φλίγκος και Μάριαν Αλτιπαρμακόβσκι αντίστοιχα σημάδεψαν τα δοκάρια του Βαγγέλη Μπαλασάκη.

Τελικά ο Πανηλειακός εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα (ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Ξύδης τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 80', αλλά ο Αστέρας Μαγούλας είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές του), καθώς στο 88ο λεπτό ο Αντώνης Λιόσης έκλεψε την μπάλα από τον Γιώργο Αντωνόπουλο και με δεξί πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αστέρας Μαγούλας (Πριόνας): Μπαλασάκης, Τριάντος, Νόνης, Σαμαρόπουλος (78' Ρήγας), Κοτίτσας, Κορνελάτος (57' Στρατάκης), Αντωνόπουλος, Έβερετ, Δημητριάδης, Μαρτίνεθ, Κανελλόπουλος (58' Ξύδης).

Πανηλειακός (Βούζας): Πίτκας, Βοσκόπουλος, Γαλανόπουλος, Κοτσώνης, Λαμπρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Φλίγκος, Μπιτάνγκ (77' Μίλιεβιτς), Λιόσης, Κυριάκος (85' Γανωτής), Λαλίν (58' Αλτιπαρμακόβσκι).

Βόρειος όμιλος

Με γκολ του Πλάτωνα Καρακακατσάνη στο 24ο λεπτό, ο Αιγινιακός επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και αναρριχήθηκε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Λίγες ημέρες πριν από τον ιστορικό αγώνα με τον Πανιώνιο και αφού προηγήθηκε το εκκωφαντικό 1-5 επί του Πιερικού, η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη σημείωσε μία επαγγελματική νίκη χάρη στο δυνατό σουτ του 28χρονου μέσου.

Η αναμέτρηση δεν επεφύλασσε πολλές συγκινήσεις, με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο όπου ο Αιγινιακός έχασε τετ-α-τετ με τον Γιάννη Γκέσιο και η Αναγέννηση Γιαννιτσών απείλησε με τον Στέλιο Λαμπάκη.

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Αχαλινόπουλος (60' Λαζαρίδης), Δήμου, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Πέντα, Γεωργίου, Καρακατσάνης, Κουτσοσπύρος (33' Δεμιρτζόγλου), Γκέσιος.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Δημόπουλος): Καραογλανίδης (25' Χατζιλάρι), Σάρρος, Χατζηστεφάνου, Λυσίτσας, Λαμπάκης, Μπαξεβάνος, Ιβανίδης, Κάρταλ, Παλάσκας (38' Σιδηρόπουλος), Κουρούπης, Χατζόγλου.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Νότιος όμιλος

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου

(15:00) Χανιά - Παναχαϊκή 0-0

(18:00) Καλλιθέα - Ολυμπιακός Βόλου 0-2

(7', 27' Γκούρμα)

Σάββατο 18 Ιανουαρίου

(15:00) Αστέρας Μαγούλας - Πανηλειακός 0-2

(39' Βοσκόπουλος, 88' Λιόσης)

Κυριακή 19 Ιανουαρίου

(15:00) Επισκοπή - Αχαρναϊκός

(15:00) Φωστήρας - Βύζας

(15:00) Παναιγιάλειος - Γλυφάδα

(20:00) Φωκικός - Ηρακλής Ψαχνών

Βόρειος όμιλος

Σάββατο 18 Ιανουαρίου

(15:00) Αιγινιακός - Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0

(24' Καρακατσάνης)

Κυριακή 19 Ιανουαρίου

(15:00) Δόξα Δράμας - Τύρναβος

(15:00) Καβάλα - Αναγέννηση Καρδίτσας

(15:00) Βατανιακός - Απόλλων Καλαμαριάς

(15:00) Ζάκυνθος - Εθνικός Γαζώρου

(18:00) Ηρακλής - Πιερικός

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου

(18:00) Νίκη Βόλου - Κέρκυρα

Στιγμές από το ματς της Ελευσίνας

Νέο "διπλό" ο Πανηλειακός
INTIME SPORTS
Νέο "διπλό" ο Πανηλειακός
INTIME SPORTS
Νέο "διπλό" ο Πανηλειακός
Νέο "διπλό" ο Πανηλειακός
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK