"Πάρτι" για την Καρδίτσα, νίκες για Λαμία και Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει μία δύσκολη κόντρα στην αξιόμαχη Ερμιονίδα, με 2-0, ενώ η Λαμία είχε εύκολο έργο απέναντι στον Εθνικό Σερρών, τον οποίο νίκησε με 2-0. Τρομερή εμφάνιση από την Καρδίτσα, η οποία "ισοπέδωσε" τον Φωκικό, επικρατώντας με 4-0.

"Πάρτι" για την Καρδίτσα, νίκες για Λαμία και Παναχαϊκή

1ος όμιλος

Η Παναχαϊκή αποδείχθηκε πως είχε δύσκολο έργο στην έδρα της Ερμιονίδας. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να "ξεκλειδώσουν" την άμυνα των γηπεδούχων, με όμορφο σουτ του Μπουντόπουλου στο 69', ο οποίος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πονηρό. Εννιά λεπτά αργότερα ο Λεωνίδας Κυβελίδης κατάφερε να "καθαρίσει" το ματς με ωραίο σουτ, δίνοντας μία σημαντική νίκη για τους Πατρινούς, όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Εμίλιο Φουρτάδο πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα και χάρισε ένα υπερπολύτικο τρίποντο στον Παναιγιάλειο κόντρα στον Άλιμο. Ο άσος από το Πράσινι Ακρωτήρι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με όμορφη.

"Πάρτι" για την Καρδίτσα, νίκες για Λαμία και Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Νικόλτση, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ, η Επισκοπή κατάφερε να πάρει σπουδαίο τρίποντο στην έδρα του Ηρακλή Ψαχνών, με 1-3. Ο Έλληνας επιθετικός έδωσε το προβάδισμα στο 40ο λεπτό, όμως οι γηπεδούχοι "απάντησαν" στο 65' με εκπληκτικό σουτ του Ράντι από τα 45 μέτρα. Στο 75' όμως ο Νικόλτσης θα δώσει εκ νέου προβάδισμα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Βιγιαφάνε "κλείδωσε" τη νίκη για την Επισκοπή.

2ος όμιλος

"Πάρτι" για την Καρδίτσα, νίκες για Λαμία και Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Βόλου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα μόλις στο 3ο λεπτό .Ύστερα από φάουλ του Μαρτίνεθ, ο Διαμαντόπουλος πλάσαρε κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Γιαλούσης έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα, με όμορφο σουτ. Ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 64' με κεφαλιά του Στεφανίδη, αλλά ο Γιαλούσης, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση έκανε στο 78ο λεπτό το 3-1, με υπέροχη εκτέλεση φάουλ.

"Πάρτι" για την Καρδίτσα, νίκες για Λαμία και Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

Ο Τύρναβος κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη εντός έδρας χάρη σε γκολ του Παπασάββα στο 20ο λεπτό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες μέσα στην μεγάλη περιοχή και με σουτ έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λαμία πήρε το προβάδισμα στον αγώνα με τον Εθνικό Σερρών στο 7', με σκόρερ τον Νεόφυτο. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με όμορφο σουτ του Φατιόν, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γιενγκά. Ακόμα μία σημαντική νίκη για την ομάδα

"Πάρτι" για την Καρδίτσα, νίκες για Λαμία και Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πετούσε... φωτιές στον αγώνα με τον Φωκικό. Στο 32' ο Τζέκος με πλασέ έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης ανέλαβε αυτή την φορά ρόλο δημιουργού και ο Μαυρίας με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53' οι γηπεδούχοι τριπλασίασαν τα τέρματά τους, αυτή την φορά με τον Γκουγκούδη. Το "πάρτι" συνεχίστηκε, καθώς στο 68ο λεπτό ο Ευαγγελιδάκης έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας τους, κάνοντας το 4-0 για την Αναγέννηση.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

1ος όμιλος

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

15:00 Ερμιονίδα - Παναχαϊκή 0-2

(69' Μπουντόπουλος, 78' Κυβελίδης)

15:00 Ηρακλής Ψαχνών - Επισκοπή 1-3

(65' Ράντι - 40', 75' Νικόλτσης, 90' Βιγιαφάνε)

15:00 Παναιγιάλειος - Άλιμος 1-0

(34' Φουρτάδο)

18:00 AEK - Αχαρναϊκός 2-0

(38' Μπαρμπόσα, 79' Αραβίδης)

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

16:00 Απόλλων Σμύρνης - Καλλιθέα

Ρεπό: Φωστήρας

2ος όμιλος

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

18:00 Πιερικός - ΑΕΛ 0-0

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Φωκικός 4-0

(32' Τζέκος, 37' Μαυρίας, 53' Γκουγκούδης, 68' αυτ. Ευαγγελιδάκης)

15:00 Λαμία - Εθνικός Γαζώρου 2-0

(7' Νεόφυτος, 22' Φατιόν)

15:00 Ολυμπιακός Βόλου - Αγροτικός Αστέρας 3-1

(3' Διαμαντόπουλος, 42', 78' Γιαλούσης - 64' Στεφανίδης)

15:00 Τύρναβος - Απόλλων Καλαμαριάς 1-0

(20' Παπασάββας)

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου

18:00 Ηρακλής - Αιγινιακός

Ρεπό: Ζάκυνθος

News 24/7

24MEDIA NETWORK