Πήραν βαθμό στο φινάλε τα Τρίκαλα, "διπλό" η Καρδίτσα

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουσκουνά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Κισσσαμικό τα Τρίκαλα πήραν το βαθμό της ισοπαλίας. "Τριάρα" του Αχαρναϊκού στο ματς με τον Παναιγιάλειο, "διπλό" η Καρδίτσα.

Πήραν βαθμό στο φινάλε τα Τρίκαλα, "διπλό" η Καρδίτσα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κισσαμικός - Τρίκαλα 1-1

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουσκουνά στις καθυστερήσεις, τα Τρίκαλα πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση με τον Κισσαμικό στο Μάλεμε. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τη συμπλήρωση 30 λεπτών στο ματς, με τον Μάντζη να πλασάρει εύστοχα από κοντά των Χιώτη.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στο ματς. Μάλιστα έχασαν αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάρισε με τους Κουσκουνά και Σερζίνιο. Το πολυπόθητο γκολ για τους παίκτες του Γιώργου Μαραντά ήρθε στις καθυστερήσεις όταν ο Πότσι ανέτρεψε τον Βρούτσινα μέσα στην περιοχή και ο Κουσκουνάς ανέλαβε την εκτέλεση "γράφοντας" το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Γιαννίτσης, Τσερκέζος, Σταθάκης, Κουρτεσιώτης, Λώττας (60' Μάνιας), Ν' Γκουέμ, Σελινιωτάης, Μάντζης (67' Ποσίνκοβιτς), Σαπαλίδης, Βαττής (75΄Πότσι).

Τρίκαλα: Χιώτης, Λαμπάκης (56' Φλίγκος), Σαρακατσάνος, Κουμπαρούλης (73' Σερζίνιο), Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρσενίεβιτς, Στεφάνοβιτς, Ναβάρο (73' Βρούτσινα), Κουσκουνάς.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

15:00 Ζάκυνθος - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

15:00 Αγροτικός Αστέρας - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

(90+2' Μπλέντι)

15:00 Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος 3-1

(55', 71'Παβίσεβιτς, 90+3' Ομπράντοβιτς - 77' Γκούφας)

15:00 Κισσαμικός - Τρίκαλα 1-1

(30' Μάντζης - 91' Κουσκουνάς)

15:00 Παναχαϊκή - Πανελευσινιακός ΑΝΑΒΟΛΗ

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK