ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Στο επεισοδιακό θεσσαλικό ντέρμπι του "Αλκαζάρ", η ΑΕΛ είχε τις ευκαιρίες, αλλά το γκολ του Μπάρμπα στο 52ο λεπτό έκανε τη διαφορά, χαρίζοντας στον Ολυμπιακό Βόλου ένα σπουδαίο τρίποντο. Διεκόπη προσωρινά το ματς στο 80', εξαιτίας επεισοδίων στις κερκίδες.

ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου 0-1
INTIME SPORTS

Ο βαρύς εξαιτίας της βροχόπτωσης αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε τις δύο ομάδες να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο περιοχές, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να απειλήσουν μόνο από στημένες φάσεις, οι οποίες περνούσαν ανεκμετάλλευτες.

Τα δυνατά μαρκαρίσματα και τα πολλά λάθη εκατέρωθεν κυριαρχούσαν στο πρώτο ημίχρονο, με την ΑΕΛ να έχει τον πρώτο λόγο, έχοντας 5 τελικές ένταντι μόλις μίας του Ολυμπιακού Βόλου, χωρίς όμως κάποια από αυτές να είναι κλασική.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με το... καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μπόγιοβιτς να βγαίνει τετ α τετ με τον Ρίζο, ο οποίος είπε του είπε "όχι" στο 47'. Πέντε λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπάρμπα. Ο Γιαλούσης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Μπάρμπας σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους κι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα της Λάρισας προσπάθησε να απαντήσει στο 65', όταν μετά από λανθασμένη έξοδο του Ρίχου, ο Κοντοδήμος απο κοντά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για την ομάδα του Τζαναβάρα στο 73', όταν ο Πινδώνης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.

Δέκα λεπτά πριν από το φινάλε οπαδοί της ΑΕΛ κινήθηκαν προς την εξέδρα που βρίσκονταν αυτοί του Ολυμπιακού Βόλου, με αποτέλεσμα να γίνει χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία και ο αγώνας να διακοπεί. Λίγο αργότερα, οι διαιτητές ξαναβγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το ματς, ωστόσο η κατάσταση στην κερκίδα δεν είχε ηρεμήσει.

Τελικά, έπειτα από 30λεπτη διακοπή, το παιχνίδι συνεχίστηκε, με την ένταση στις εξέδρες να συνεχίζεται. Η ΑΕΛ, αν και αποδιοργανωμένη από την διακοπή, ανέβασε ψηλά την πίεσή της, προσπαθώντας για το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ελευθερόπουλου να πάρει ένα σπουδαίο διπλό.

ΑΕΛ (Τζαναβάρας):Αποστολίδης, Καρανίκας (46' Ν' Γκεσάν), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας (70' Πίντο), Ελιομάρ (60' Ρίστοβοτς), Σερζίνιο, Πινδώνης, Μπόγιοβιτς.

Ολυμπιακός Βόλου (Ελευθερόπουλος):Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας, Τριανταφυλλάκος, Μπεριάν, Νικολιάς (81' Μακρυδημήτρης), Θέος (57' Κυζιρίδης), Διαμαντόπουλος (66' Μπαλντοβαλίεφ)

Διαβάστε ακόμη:

Επεισόδια και προσωρινή διακοπή στο ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου

Δεν μπορεί εκτός η Λαμία, σημαντικές νίκες για Ζάκυνθο και Αναγέννηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK