2η αγ.: Χέρι-χέρι με την ΑΕΚ ο Ηρακλής, "διπλό" του Απόλλωνα στην Λάρισα (VIDEOS)

Το γκολ του Γιάννη Λουκίνα στο 54ο λεπτό χάρισε στον Ηρακλή τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου με 1-0 στο ΕΑΚ και κατ' επέκταση τον διατήρησε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ με την ΑΕΚ. "Διπλό" ο Απόλλων Σμύρνης των 10 παικτών στην Λάρισα με 1-0.

2η αγ.: Χέρι-χέρι με την ΑΕΚ ο Ηρακλής, "διπλό" του Απόλλωνα στην Λάρισα (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής 0-1

2η αγ.: Χέρι-χέρι με την ΑΕΚ ο Ηρακλής, "διπλό" του Απόλλωνα στην Λάρισα (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ διατηρήθηκε ο Ηρακλής χάρη στη νίκη του με 1-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου στο ΕΑΚ. Ο "γηραιός" ήταν πιο απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας ευκαιρίες με τους Γιάννη Λουκίνα (8', 33') και Παύλο Κυριακίδη (29'), ενώ η πίεση των γηπεδούχων προς το φινάλε δεν μετουσιώθηκε σε κάποια τελική προσπάθεια. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έριξε στη μάχη τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο για να ενισχύσει την ομάδα του στη γραμμή κρούσης, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έμελλε να σκοράρουν. Ο Λουκίνας έστειλε την προειδοποιητική βολή στο 50' και στο 54' εκμεταλλεύθηκε μία μπαλιά του Κοσμά Τσιλιανίδη για να ανοίξει το σκορ με πλασέ σε κενή εστία (δεν υπάρχει οφσάιντ στη φάση).

Ολυμπιακός Βόλου (Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπουτζίκος, Ιντζίδης, Μπάρμπας, Γιαλούσης (74' Σκοπελίτης), Τριανταφυλλάκος, Μακρυδημήτρης (59' Κυζιρίδης), Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Μπαλντοβάλιεβ (46' Διαμαντόπουλος).

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (64' Βαλεριάνος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς, Κυριακίδης, Λουκίνας (86' Αγγελούδης), Τσιλιανίδης (78' Καρασαλίδης).

2η αγ.: Χέρι-χέρι με την ΑΕΚ ο Ηρακλής, "διπλό" του Απόλλωνα στην Λάρισα (VIDEOS)
INTIME SPORTS

ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης 0-1

Πριν από μερικές ημέρες η ΑΕΛ των 10 παικτών είχε πάρει παλικαρίσιο "διπλό" στην Πάτρα (3-2 την Παναχαϊκή), την Δευτέρα όμως, ο Απόλλων απάντησε με το ίδιο νόμισμα στο άδειο -λόγω τιμωρίας- Αλκαζάρ. Δύο αξιόλογες φάσεις δημιούργησαν οι "βυσσινί" στο πρώτο εικοσάλεπτο, με σημαντικότερη το χαμένο πέναλτι του Μίλαν Μπόγιοβιτς στο 17' (απέκρουσε ο Δημήτρης Ταΐρης). Σε γενικές γραμμές το ημίχρονο δεν επεφύλασσε συγκινήσεις, εν αντιθέσει με το δεύτερο που άρχισε ιδανικά για την "ελαφρά ταξιαρχία". Ο Παναγιώτης Λαγός έβγαλε μία ωραία μπαλιά στο 49ο λεπτό και ο Μάρκος Μπαμ Μπαμ άνοιξε το σκορ. Η αυστηρή αποβολή του Πάολο Φαρινόλα στο 56' αύξησε τις ελπίδες των γηπεδούχων, οι οποίοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 69' με το κοντινό πλασέ του Σερζίνιο και απείλησαν δύο φορές στις καθυστερήσεις, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε ως είχε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΑΕΛ (Σ. Παπαδόπουλος): Πατσιογεώργος, Καρανίκας (60' Πίντο), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης (83' Ελιομάρ), Σερζίνιο, Ενγκεσάν, Μπόγιοβιτς (71' Γιάντσης).

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Μπαμ Μπαμ (77' Σουάνης), Λαγός (71' Τζιώρας), Φαρινόλα, Ανγκούλο, Άρσιτς (64' Ηρακλής).

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ - Παναχαϊκή 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK