Πήρε το ντέρμπι ο Πανσερραϊκός

Με γκολ του Σάμι Μπανγκουρά στο 47ο λεπτό, ο Πανσερραϊκός επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής της Football League. Χορταστικό ματς στο Καυτανζόγλειο, όπου Ηρακλής και Εθνικός Γαζώρου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3. Πέρασε από το Αγρίνιο η Καλλονή.

Πήρε το ντέρμπι ο Πανσερραϊκός

Πανσερραϊκός - ΑΕΛ 1-0

Τα "λιοντάρια" κυριάρχησαν στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με συνέπεια οι "βυσσινί" να ισορροπήσουν το ματς. Παρόλα αυτά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έκαναν λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Τοντόροφ τροφοδότησε στον Μπανγκουρά, εκείνος με σουτ μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ νίκησε τον Σέρεμετ. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Λουσινί απέκρουσε το πέναλτι του Νεμπεγλέρα. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Πανσερραϊκός κράτησε με σχετική άνεση το προβάδισμα και πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στη σεζόν.

Οι συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Ανάκογλου (83' Γιαννόπουλος), Ράνιτς (68' Παρασκευαΐδης, Τοντόροφ (89' Μπονέρης), Κόντος, Μπανγκουρά.

ΑΕΛ (Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης (72' Σιατραβάνης), Γιώτας, Παγώνης, Σκόνδρας, Νεμπλεγλέρας, Πόνσε (46' Τσιμπάμπα), Ζουρούδης (62' Τσίγκας), Δεινόπαπας, Χασομέρης.

Ηρακλής - Εθνικός Γαζώρου 3-3

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου όπου σημειώθηκαν έξι γκολ, ο Εθνικός Γαζώρου πήρε τον πρώτο βαθμό της ιστορίας του στη Football League και, μάλιστα, επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Η σερραϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 7' με σουτ του ξεχασμένου Αλεξάντροβιτς, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, οι γηπεδούχοι όμως, ανέτρεψαν τα δεδομένα με δύο γκολ του Χιονίδη (στο 25' με πλασέ και στο 46' με ανάποδη κεφαλιά). Νωρίτερα ο Στεφανίδης είχε δοκάρι. Στη συνέχεια ήρθε η σειρά των φιλοξενούμενων να φτάσουν στην ανατροπή με τους Αλεξάντροβιτς και Κατσαβάκη, ωστόσο ο "γηραιός" των 10 παικτών (αποβλήθηκε ο Παληγεώργος στο 81') έσωσε την παρτίδα στο 85' με κοντινή προσπάθεια του Παπαστεργιανού.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Στράντζαλης): Φιρινίδης, Γεωργίου, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Λιόλιος, Παληγεώργος, Λιαπάκης (67' Κωνσταντινίδης), Χιονίδης (60' Μίχος), Βουτσιάς (78' Νατσιόπουλος), Κριβόκαπιτς, Στεφανίδης

Εθνικός Γαζώρου (Διλμπέρης): Αποστολίδης, Χαριτίδης (35' Σαββίδης), Γαλακτερός, Καπίας, Κατσαβάκης, Αλεξάντροβιτς (88' Νίρλας), Μπεκιάρης, Γεωργιάδης, Κοσμίδης, Κωνσταντινίδης (63' Γκόγκας), Ναλμπάντης.

Πήρε το ντέρμπι ο Πανσερραϊκός

Παναιτωλικός - Καλλονή 0-1

Η Καλλονή απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η πορεία που διέγραψε την περυσινή σεζόν, αφού έφυγε νικήτρια από μία δύσκολη έδρα με γκολ του Μανούσου στο 85ο λεπτό. Η πρώτη μεγάλη φάση της αναμέτρησης κατεγράφη στο 18ο λεπτό, όταν το μακρινό φάουλ του Κώτσιου πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τακίδη. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο Παναιτωλικός επισκέφθηκε τρεις φορές με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 75ο λεπτό ο Καμαρά κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Αναστασιάδη, αλλά ο Φαβάλι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μάππα. Το ματς όδευε προς την ισοπαλία ώσπου φτάνοντας στο 85', μετά από αντεπίθεση, ο Μανούσος βρήκε το χώρο για να κάνει το σουτ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Τίμου Καβακά.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός (Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Κούσας, Ακουάρο, Γκόλιας, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης (82' Πασάς), Μύγας (56' Δάρλας), Φαβάλι, Καμαρά, Ντιμπαλά (56' Κουτσοσπύρος).

Καλλονή (Καβακάς): Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης (80' Τραορέ), Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Μαρσέλο, Μανούσος (91' Γάλας), Γκονζάλες, Λεοζίνιο (83' Χατζόπουλος), Καζάκης.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Πιερικός - Παναχαϊκή 0-0

Ηρακλής - Εθνικός Γαζώρου 3-3

(25', 46' Χιονίδης, 85' Παπαστεργιανός / 7', 65' Αλεξάντροβιτς, 82' Κατσαβάκης)

Πανσερραϊκός - ΑΕΛ 1-0

(47' Μπανγκουρά)

Παναιτωλικός - Καλλονή 0-1

(85' Μανούσος)

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

Δόξα Δράμας - Καλλιθέα (16:45)

Ηρακλής Ψαχνών - Νίκη Βόλου (16:45)

Αναγέννηση Επανομής - Φωκικός (16:45)

Απόλλων Σμύρνης - Θρασύβουλος (16:45)

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Βύζας Μεγάρων (16:45)

Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα (16:45)

Ρεπό: Εργοτέλης

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK