"Διπλό" κορυφής του Απόλλωνα στο Μενίδι

Χάρη σε γκολ του Κονέ στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League.

"Διπλό" κορυφής του Απόλλωνα στο Μενίδι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά, ανέβηκε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού στο Μενίδι, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 20ής αγωνιστικής της Football League.

Η "ελαφρά ταξιαρχία" έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο ματς, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό βρέθηκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Κονέ, ο οποίος με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αχαρναϊκός προσπάθησε να βγει μπροστά για την ισοφάριση, έγινε πιο απειλητικός, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα το 1-0 να μείνει μέχρι το τέλος. Πλέον, ο Απόλλων περιμένει τα παιχνίδια των Κέρκυρα και ΑΕΛ για να δει σε ποια θέση θα βρίσκεται μετά το τέλος της αγωνιστικής.

Οι συνθέσεις

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Εμέκα, Παγώνης (20' Μουστάκης), Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Όμο, Μήλιος (46' Ματσούκας), Πολίμος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς, Μπέλιτς (59' Ταμπάκης).

Απόλλων Σμύρνης: Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ψιάνος, Φατιόν, Κονέ (44' Φαρινόλα), Ρουσάκης, Μπουντόπουλος (59' Παρπέξ), Βάντερσον (89' Σουνάς), Τζιώρας.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου

Αχαρναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 0-1

(2' Κονέ)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

15:00 Κέρκυρα - Πανελευσινιακός

15:00 Αγροτικός Αστέρας - Πανσερραϊκός

15:00 Κισσαμικός - Ζάκυνθος

18:00 ΑΕΛ - Παναιγιάλειος

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

15:00 Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας

18:00 Καλλιθέα - Τρίκαλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK