Επεισόδια, αποβολές και χειρονομίες στο Φωκικός - Απόλλων Καλαμαριάς

Επεισοδιακό ήταν το ματς στην Άμφισσα ανάμεσα σε Φωκικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τα αίματα να ανάβουν μετά μια απευθείας κόκκινη κάρτα παίκτη των γηπεδούχων. Προς παραίτηση ο τεχνικός του Φωκικού.

Επεισόδια, αποβολές και χειρονομίες στο Φωκικός - Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Απόλλων Καλαμαριάς κατάφερε να πάρει την δια πυρός και σιδήρου νίκη στην Άμφισσα κόντρα στον Φωκικό με 2-1, σε ένα ματς που δεν έλειψαν τα επεισόδια.

Στο 63' και με το σκορ στο 1-1 οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της αυστηρής κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Χαντάκιας για ανατροπή του Κωστούλα. Κάπου εκεί τα αίματα άναψαν. Μέσα στο επόμενο 10λεπτο αποβλήθηκε τόσο ο τεχνικός του Φωκικού, Τσιγαρίδας, αλλά και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Φουσέκης για διαμαρτυρία.

Στο 78' και με το 1-1 να παραμένει, οι 10 οπαδοί του Απόλλωνα που είχαν ταξιδέψει μέχρι την Άμφισσα, επιτέθηκαν στον πάγκο της ομάδας τους για την εικόνα που παρουσίαζε, ενώ έξι λεπτά μετά ο Τσούτσης διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Ο σκόρερ των φιλοξενούμενων όμως πανηγύρισε το γκολ κάνοντας χειρονομίες προς τους οπαδούς της ομάδας του, με τα αίματα να ανάβουν εκ νέου. Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκε νέο επεισόδιο.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Λεωνίδας Τσιγαρίδας, ο οποίος αποβλήθηκε μετά από διαμαρτυρία, παρουσιάστηκε φανερά απογοητευμένος από την διαιτησία του Φώτη (Ευβοίας) στις δηλώσεις του μετά το ματς, ενώ δεν δίστασε να κάνει λόγο για παραίτησή του, μόλις μετά από περίπου ένα μήνα στο τιμόνι της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη:

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Ηρακλής, νίκες για Ερμιονίδα και Απόλλωνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK