Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Ηρακλής, νίκες για Ερμιονίδα και Απόλλωνα

Πετυχαίνοντας την 9η του εκτός έδρας νίκη (1-0 τον Εθνικό Σερρών) σε ισάριθμους αγώνες ο Ηρακλής αποτελεί την μόνη ομάδα στην Ευρώπη που δεν έχει χάσει ούτε βαθμό σε έξοδό της! Νίκες στο φινάλε πέτυχαν η Ερμιονίδα (2-1 τον Φωστήρα) και ο Απόλλων Καλαμαριάς (2-1 τον Φωκικό).

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Ηρακλής, νίκες για Ερμιονίδα και Απόλλωνα
INTIME SPORTS

1ος όμιλος

Στο Κρανίδι η Ερμιονίδα κατάφερε να επικρατήσει έστω και δύσκολα του αξιόμαχου Φωστήρα. Οι φιλοξενούμενοι στο ντεμπούτο του Γούτη (αντικατέστησε τον Βαζέχα) έδειξαν βελτιωμένοι και λίγο έλειψε να φύγουν με την ισοπαλία. Στο 39' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Παβίσεβιτς έπειτα από κόρνερ του Σβόγιτς. Ωστόσο λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (56') Ο Γκατσέσα που είχε περάσει ως αλλαγή στο 55', έφερε το ματς στα ίσια στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Η "λύτρωση" για την Ερμιονίδα ήρθε στο 86' έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Τσακόν. Ο Παβίσεβιτς ανέλαβε την εκτέλεσή του γράφοντας το τελικό 2-1.

2ος όμιλος

Ο Ηρακλής δεν καταλαβαίνει από έδρες. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ στο γήπεδο του Εθνικού Σερρών στο 25' με ανάποδο ψαλίδι του Καρασαλίδη και παρά το δοκάρι των γηπεδούχων στο 58' με την κεφαλιά του Κωφοκώτσιου, κατάφερε να κρατήσει σχετικά εύκολα το 0-1 μέχρι το φινάλε. Αυτή ήταν η 9η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του "Γηραιού" η οποία αποτελεί πανευρωπαϊκό ρεκόρ! Ο Ηρακλής είναι η μόνη ομάδα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Ευρώπης που δεν έχει εκτός έδρας καμία απώλεια βαθμών (9-0-0).

Επεισοδιακό ήταν το ματς στην Άμφισσα. Ο Φωκικός κατάφερε να ανοίξει πάρει κεφάλι στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα στο 29ο λεπτό, με πλασέ του Χαλιώτη. Ωστόσο ο Απόλλωνας έφερε το ματς στα ίσια 6 λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με αυτογκόλ του Ευαγγελιδάκη.

Στο 63' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της απευθείας κόκκινης κάρτας που αντίκρισε ο Χαντάκιας για ανατροπή του Κωστούλα. Κάπου εκεί τα αίματα άναψαν. Μέσα στο επόμενο 10λεπτο αποβλήθηκε τόσο ο τεχνικός του Φωκικού, Τσιγαρίδας, αλλά και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Φουσέκης για διαμαρτυρία, ενώ οι λιγοστοί οπαδοί του Απόλλωνα που ταξίδεψαν μέχρι την Άμφισσα επιτέθηκαν στον πάγκο της ομάδας τους φωνάζοντας "Ρίξατε την ομάδα στην Γ' Εθνική". Τελικά στο 84' ο Τσούτσης έγραψε το 1-2, πανηγυρίζοντας ωστόσο με χειρονομίες προς τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Ηρακλής, νίκες για Ερμιονίδα και Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Κατερίνης δεν επέτρεψε να δούμε ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στον Πιερικό και τον Τύρναβο. Στο 33' ο Παληγεώργος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας με 10 παίκτες τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 67' με γκολ του Γκούρτσα. Ο Πιερικός ανέβασε την απόδοσή του, ισοφάρισε στο 78' με τον Τσιάρα κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το ματς στο 84' με το δυνατό σουτ του Κατσιαμήτα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην Καρδίτσα, η Αναγέννηση έφτασε κοντά στο γκολ κόντρα στην Ζάκυνθο μόλις στο 9', αλλά το σουτ του Πέεφ σταμάτησε στο δοκάρι του Ξενοδόχοφ. Η δυνατή βροχή και το χαλάζι στο δεύτερο ημίχρονο, δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ωστόσο στο 60' ο Μπλέτσας με σουτ έγραψε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Δέκα λεπτά αργότερα, η Καρδίτσα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με γκολ του Τζέκου.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

1ος όμιλος

Κυριακή 1η Μαρτίου

15:00 Επισκοπή - ΑΕΚ 0-2

(2' Αραβίδης, 77' Αραβίδης)

15:00 Ερμιονίδα - Φωστήρας 2-1

(39', 86' πεν. Παβίσεβιτς - 56' Γκατσέσα)

15:00 Παναχαϊκή - Πανηλειακός 3-0 (άνευ αγώνα)

Δευτέρα 2 Μαρτίου

15:00 Απόλλων Σμύρνης - Ηρακλής Ψαχνών

15:00 Άλιμος - Αχαρναϊκός

16:00 Παναιγιάλειος - Χανιά

Ρεπό: Καλλιθέα

2ος όμιλος

Κυριακή 1η Μαρτίου

15:00 Αν. Καρδίτσας - Ζάκυνθος 1-1

(70' Τζέκος - 60' Μπλέτσας)

15:00 Πιερικός - Τύρναβος 1-1

(80' Τσιάρας - 67' Γκούρτσα)

15:00 Εθνικός Γαζώρου - Ηρακλής 0-1

(25' Καρασαλίδης)

15:00 Φωκικός - Απόλλων Καλαμαριάς 1-2

(29' Χαλιώτης - 39' Ευαγγελιδάκης (αυτ.), 84' Τσούτσης)

Δευτέρα 2 Μαρτίου

15:00 Λάρισα - Αιγινιακός

18:00 Ολυμπιακός Βόλου - Λαμία

Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK