Ανατροπή στη Λάρισα για τον Παναιγιάλειο, έπιασε τον Απόλλωνα στην κορυφή η Κέρκυρα

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Παναιγιάλειος έκανε την ανατροπή μέσα στη Λάρισα και νίκησε με 2-1 την ΑΕΛ που βλέπει πλέον την... πλάτη του Απόλλωνα και της Κέρκυρας. Εύκολη νίκη για τους Φαίακες κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Ανατροπή στη Λάρισα για τον Παναιγιάλειο, έπιασε τον Απόλλωνα στην κορυφή η Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΕΛ - Παναιγιάλειος 1-2

Μεγάλη ανατροπή του Παναιγιάλειου στη Λάρισα. Η ομάδα του Αιγίου βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να νικήσει την ΑΕΛ με 2-1. Πλέον, οι παίκτες του Ντόστανιτς βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Football League πίσω από τον Απόλλωνα και την Κέρκυρα.

Ο Παναιγιάλειος έκανε πολύ καλό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, την ώρα που η ΑΕΛ προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της. Το ματς σιγά σιγά ήρθε στα ίσα και στο 34' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Αθανασόπουλος έδιωξε αρχικά το πλασέ του Ουρτάδο και στη συνέχεια της φάσης ο Αναστασόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι άργησαν αλλά απάντησαν. Στο 74' ο Λινάρδος κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε και την εκτέλεση φέρνοντας το ματς στα ίσα. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Παναιγιάλειος έκανε την απόλυτη ανατροπή, με τον Σκαρτσίλα να σκοράρει για το 1-2 και να χαρίζει μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Μασούρας (46' Ρέντζας), Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Λαμπρόπουλος (78' Καπό΄ς), Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Μπόγιοβιτς (63' Πάτο), Μαρουκάκης.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κολόκας, Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος (85' Ζαχαρόπουλος), Ζουνίνιο (88' Ρέλλας), Μπουρλάκης (80' Γκούφας), Σκαρτσίλας.

Κέρκυρα - Πανελευσινιακός 3-0

Ανατροπή στη Λάρισα για τον Παναιγιάλειο, έπιασε τον Απόλλωνα στην κορυφή η Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την αρχή αγώνα η Κέρκυρα ανέλαβε το ρόλο του πρωταγωνιστή στην αναμέτρηση, πιέζοντας για να ανοίξει το σκορ. Στο 34' ο Ζορμπάς κέρδισε πέναλτι, ο Κόντος ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για τους Φαίακες. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματά της με τον Ζορμπά, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη έριξαν το ρυθμό, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων, αφού έμοιαζε πολύ δύσκολο να αλλάξει το 2-0. Στο 79' η Κέρκυρα, στον... αυτόματο πιλότο πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Βλάχο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 μετά από ωραία παράλληλα μπαλιά του Ανδρεόπουλου. Με τη νίκη αυτή, η Κέρκυρα φτάνει τους 42 βαθμούς, όσους έχει και ο πρωτοπόρος Απόλλων, εν αναμονή φυσικά του αποτελέσματος της αναμέτρησης Λάρσα - Παναιγιάλειος.

Οι συνθέσεις

Κέρκυρα: Αραμπατζής, Βλάχος, Χιντζίδης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Ντουαλά (65' Ανδρεόπουλος), Κόντος (67' Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς (74' Μακρίδης), Αρναρέλλης, Παμλίδης.

Πανελευσινιακός: Μανιάτης, Ανδρίκος, Βαλιτζό (46' Κωνσταντινίδης), Κακαράς, Κασνέτση, Δημόπουλος (73' Γκιγιέρμο), Σταματάκης (58' Πούρνος), Κυζιρίδης, Βάιτζερ, Τσολακίδης, Γιαννιτσάνης.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου

Αχαρναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 0-1

(2' Κονέ)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Κέρκυρα - Πανελευσινιακός 3-0

(34'Κόντος,36'Ζορμπάς,79' Βλάχος)

Αγροτικός Αστέρας - Πανσερραϊκός 0-0

Κισσαμικός - Ζάκυνθος 1-0

(10' Σαπαλίδης)

ΑΕΛ - Παναιγιάλειος 1-2

(34'Αναστασόπουλος -73'Λινάρδος (πέναλτι),82'Σκαρτσίλας)

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

15:00 Παναχαϊκή - Αναγέννηση Καρδίτσας

18:00 Καλλιθέα - Τρίκαλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Football League

Το LIVE των αναμετρήσεων

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK