Ο Ολυμπιακός Βόλου λύγισε την Λαμία, νίκες για ΑΕΛ κι Απόλλωνα (VIDEOS)

Με γκολ του Γιώργου Θέου στο 50ό λεπτό, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 1-0 της Λαμίας στο ΕΑΚ και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League. Νίκη της ΑΕΛ επί του Αιγινιακού με 2-0 και του Απόλλωνα Σμύρνης κατά του Ηρακλή Ψαχνών με 2-1.

Ο Ολυμπιακός Βόλου λύγισε την Λαμία, νίκες για ΑΕΛ κι Απόλλωνα (VIDEOS)
INTIME SPORTS

1ος όμιλος

Ο Ολυμπιακός Βόλου λύγισε την Λαμία, νίκες για ΑΕΛ κι Απόλλωνα (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το ντεμπούτο του Μάρκος Μπαμ Μπαμ συνδυάστηκε με νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ο Ηρακλής Ψαχνών δεν πρόβαλε σθεναρή αντίσταση. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μπήκε στο 60' και δύο λεπτά αργότερα εκτέλεσε το κόρνερ που απέφερε το γκολ του Χρήστου Τσιώρα, ενώ στο 75' ο Ιγκόρ Ανγκούλο διαμόρφωσε σκόραρε με σουτ εντός περιοχής. Στιγμές νωρίτερα ο Ηλίας Φυντάνης είχε πραγματοποιήσει μαζεμένες και τις τρεις αλλαγές του (ο Κώστας Μανιάτης αποχώρησε με ασθενοφόρο λόγω σοβαρού τραυματισμού στη φάση του πρώτου γκολ, με συνέπεια το ματς να διακοπεί για 11 λεπτά και ο Δημήτρης Ραπτάκης αποβλήθηκε κατά την αποχώρησή του). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 97' με σουτ του Έρικ Γουόρντεν, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Ο Ολυμπιακός Βόλου λύγισε την Λαμία, νίκες για ΑΕΛ κι Απόλλωνα (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Με γκολ του Βασίλη Ταμπάκη στο 55ο λεπτό, ο Αχαρναϊκός αναδείχθηκε νικητής στην αθηναϊκή μονομαχία με τον Άλιμο στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Δημητρίου (1-0) και μπήκε για τα καλά στη μάχη της 4ης θέσης. Οι τυπικά γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ με σουτ του Ταμπάκη, έπειτα από ωραία μπαλιά του Γιώργου Καλογερόπουλου. Η μοναδική ευκαιρία για ισοφάριση χάθηκε στο 72ο λεπτό, όταν η σκαστή κεφαλιά του Ηλία Ιωάννου πέρασε λίγο άουτ.

Αυξημένες ελπίδες για την κατάληψη της 4ης θέσης έχει, πλέον, ο Παναιγιάλειος μετά από τη νίκη με 2-0 επί των Χανίων. Η αχαϊκή ομάδα προηγήθηκε στο 7ο λεπτό με συρτό σουτ του Κρίστιαν Μίλιεβιτς, αλλά η συνέχεια αποδείχθηκε δύσκολη, αφού στο 24' αποχώρησε τραυματίας ο Εμίλιο Φουρτάδο και στο 26' έχασε κλασική ευκαιρία ο Κώστας Πάγκαλος. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές συγκινήσεις ώσπου μετά από τραγικό λάθος του Γιώργου Σικαλιά στο 67ο λεπτό, ο Γιάννης Μπουρλάκης δεν δυσκολεύτηκε να κλειδώσει τη νίκη για τους γηπεδούχους.

2ος όμιλος

Ο Ολυμπιακός Βόλου λύγισε την Λαμία, νίκες για ΑΕΛ κι Απόλλωνα (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League αναρριχήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου μετά από τη νίκη του με 1-0 επί της Λαμίας, σε μία αναμέτρηση με πολλά νεύρα, εννέα κίτρινες κάρτες και μία αποβολή. Πέραν ενός σουτ του Αλέξανδρου Νικολιά από πλάγια θέση στο 17ο λεπτό, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αξιόλογες φάσεις, ενώ το δεύτερο άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 50' ο Γιώργος Θέος άνοιξε το σκορ με σουτ εντός περιοχής, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων. Ο τραυματισμός του δραστήριου Γιανίκ Γενγκά δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη, η οποία απείλησε μόνο στο 73' με μία σκαστή κεφαλιά του Γεράσιμου Χαϊκάλη και δεν εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα των τελευταίων λεπτών (αποβλήθηκε ο Γρηγόρης Κυζιρίδης στο 83').

Ο Ολυμπιακός Βόλου λύγισε την Λαμία, νίκες για ΑΕΛ κι Απόλλωνα (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Πλεξίδα και λίγων φιλάθλων, η ΑΕΛ επικράτησε 2-0 του Αιγινιακού στο Αλκαζάρ και πλησίασε την Ζάκυνθο σε απόσταση αναπνοής. Τρία μόλις λεπτά χρειάστηκε η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα για να πάρει το προβάδισμα (με διπλή προσπάθεια του Μίλαν Μπόγιοβιτς, έπειτα από σέντρα του Δημήτρη Γιάντση), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι αποδοκιμασίες δεν έλειψαν εξαιτίας της μέτριας απόδοσης των παικτών της. Τελικά, οι "βυσσινί" ξαναβρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα (στο 84ο λεπτό με πλασέ του Ντανί Ενγκεσάν) και κλείδωσαν τη νίκη, η οποία τους κρατά πολύ κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

1ος όμιλος

Κυριακή 1η Μαρτίου

15:00 Επισκοπή - ΑΕΚ 0-2

(2', 77' Αραβίδης)

15:00 Ερμιονίδα - Φωστήρας 2-1

(39', 86' πέν. Παβίσεβιτς - 56' Γκατσέσα)

Δευτέρα 2 Μαρτίου

15:00 Απόλλων Σμύρνης - Ηρακλής Ψαχνών 2-1

(62' Τζιώρας, 75' Ανγκούλο - 97' Γουόρντεν)

15:00 Άλιμος - Αχαρναϊκός 0-1

(55' Ταμπάκης)

16:00 Παναιγιάλειος - Χανιά 2-0

(7' Μίλιεβιτς, 67' Μπουρλάκης)

Ρεπό: Καλλιθέα

* Ο Πανηλειακός έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα

2ος όμιλος

Κυριακή 1η Μαρτίου

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Ζάκυνθος 1-1

(70' Τζέκος - 60' Μπλέτσας)

15:00 Πιερικός - Τύρναβος 1-1

(80' Τσιάρας - 67' Γκούρτσα)

15:00 Εθνικός Γαζώρου - Ηρακλής 0-1

(25' Καρασαλίδης)

15:00 Φωκικός - Απόλλων Καλαμαριάς 1-2

(29' Χαλιώτης - 39' αυτ. Ευαγγελιδάκης, 84' Τσούτσης)

Δευτέρα 2 Μαρτίου

15:00 ΑΕΛ - Αιγινιακός 2-0

(2' Μπόγιοβιτς, 84' Ενγκεσάν)

18:00 Ολυμπιακός Βόλου - Λαμία 1-0

(50' Θέος)

Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK