Μείωσε τη διαφορά ο Άρης, τρένο ο ΟΦΗ

Στο δεύτερο ματς με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο του ο Άρης επικράτησε και πάλι με 1-0, αυτή τη φορά του Κισσαμικού και μείωσε τη διαφορά από τη 2η θέση στους έξι βαθμούς. Ούτε στην Ελευσίνα σταμάτησε ο ΟΦΗ που μετράει 5 σερί νίκες.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το "δώρο" που του έκανε το Σάββατο (11/3) ο Απόλλων Σμύρνης που έμεινε στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο και πήρε τη νίκη ενάντια στον Κισσαμικό (1-0) για να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους έξι βαθμούς.

Οι "κίτρινοι" στο δεύτερο ματς του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο, προβλημάτισαν ωστόσο κατάφεραν να πάρουν ξανά τη νίκη με 1-0. Στο 31' ο Πίτου Γκαρσία άνοιξε το σκορ. Ο Τάτος εκτέλεσε πλασαριστά το κόρνερ από τα δεξιά,ο Πίτου έγινε κάτοχος της μπάλα και με εξαιρετικό πλασαριστό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής την έστειλε στα δίχτυα. Στο δεύτερο μέρος ο Άρης δεν ήταν καλός. Οπισθοχώρησε αρκετά, δίνοντας μέτρα στον Κισσαμικό που αν ήταν λίγο πιο εύστοχος θα μπορούσε και να ισοφαρίσει.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα του ΟΦΗ να ήταν μέτρια, ωστόσο στην επανάληψη οι Κρητικοί πάτησαν γκάζι και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη στην έδρα του Πανελευσινιακού με 3-0. Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη τους, φτάνοντας τους 39 βαθμούς στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Το σκορ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου άνοιξε ο Μάνος με καταπληκτικό τακουνάκι στο 70', ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Κώτσιος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Πάγκαλος διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Χανιά - Πανσερραϊκός 0-1

(77' Γκούρτσας)

Καλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας 1-2

(80' Μασέδο - 69' Τριανταφυλλάκος, 85' Γιόναταν)

Λαμία - ΑΕΛ Καλλονής 3-0

(12' Ντουρμισάι, 22', 29' Ματσούκας)

Πανελευσινιακός - ΟΦΗ 0-3

(70' Μάνος, 78' Κώτσιος, 90+1 Πάγκαλος)

Σπάρτη - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

(88' Γκαλίτσιος)

Τρίκαλα - Αχαρναϊκός 5-0

(6', 24', 34' Κουσκουνάς, 11' Γιανιτσάνης, 45' (πεν.) Ριζογιάννης )

Άρης - Κισσαμικός 1-0

(39' Πίτου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE

News 24/7

24MEDIA NETWORK