Ο Γκαραβέλης είπε "STOP" στον Απόλλωνα!

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν ο κυρίαρχος στο ματς κόντρα στον Παναιγιάλειο όμως άφησε δύο βαθμούς στην έδρα του αντιπάλου του, πέφτοντας πάντως σε έναν εξαιρετικό γκολκίπερ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Είχε 15 τελικές προσπάθειες, κέρδισε πέναλτι, αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για πάνω από 20 λεπτά αλλά παρόλα αυτά ο Απόλλων Σμύρνης άφησε δύο βαθμούς στο Αίγιο, μένοντας στο στείρο 0-0 με τον Παναιγιάλειο.

"Υπεύθυνος" για αυτό σε μεγάλο βαθμό ήταν ο κίπερ των γηπεδούχων Γκαραβέλας που ήταν εξαιρετικός καθόλη τη διάρκεια του ματς, με το αποκορύφωμα να είναι η φάση του 80' όταν απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Κονέ και κράτησε όρθια την ομάδα του, η οποία έπαιζε από το 73' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καζναφέρη.

Με το αποτέλεσμα αυτό η "ελαφρά ταξιαρχία" ανέβηκε στην κορυφή αλλά με ματς περισσότερο, κάτι που σημαίνει πως αν επικρατήσει η Λαμία της Καλλονής την Κυριακή θα υποχωρήσει στη 2η θέση ενώ θα δει τον Άρη να πλησιάζει στους 6 πόντους αν επικρατήσει του Κισσαμικού.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Γκαραβέλης, Ρότα, Ρέλλας (60' Παναγιώτου), Παπαδόπουλος, Στίκας, Κασναφέρης, Μπούζας, Τρίγκας, Σκαρτσίλας (66' Ιβάνκο), Τσιλιγκίρης, Κρητικός (80' Μπρους)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χιώτης, Βαλεριάνος, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Κονέ, Ντάσιος, Σιατραβάνης (37' Ρομάνο), Διαμαντόπουλος (72' Ομπόντο), Πετρόπουλος, Μπαρμπόσα (77' Περογαμβράκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE.

News 24/7

24MEDIA NETWORK