Τρικαλινή μπαλωθιά στην Κρήτη, αποφασισμένος για άνοδο ο Απόλλων

Τις πέντε σερί νίκες έφτασαν τα Τρίκαλα που έφυγαν με το διπλό και από την έδρα του ΟΦΗ (1-0). Ο Απόλλων Σμύρνης άφησε πίσω του τη γκέλα στο Αίγιο (0-0) και επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ξανά στην κορυφή η "Ελαφρά Ταξιαρχία".

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν τα Τρίκαλα που μοιάζουν πλέον με τρένο! Έφυγαν με το διπλό (1-0) από την έδρα του ΟΦΗ και πλέον έφτασαν τις πέντε σερί νίκες στην Stoiximan.gr Football League, ελπίζοντας στο... θαύμα.

Τρικαλινή μπαλωθιά στην Κρήτη, αποφασισμένος για άνοδο ο Απόλλων

Στο 63ο λεπτό, ο Γκόλιας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων γράφοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, η ατμόσφαιρα στο "Γεντί Κουλέ" ήταν "βαριά" καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα τους.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Μητρόπουλος, Πουρτουλίδης (66' Μιλοσάβλιεφ), Χαντί, Πάγκαλος (77' Όγκμποε), Μάνος (56' Ράντι), Βουό.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρτζος, Λεάντρο, Στεφάνοβιτς (79' Σαρακατσάνος), Μουμίν, Ριζογιάννης, Ρομπέρ (61' Μπαϊκαρά), Γιαννιτσάνης (85' Αρναρέλλης), Κουσκουνάς.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το 0-0 στην έδρα του Παναιγιάλειου την προηγούμενη αγωνιστική είχε "πληγώσει" αρκετά τον Απόλλωνα στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Super League. Ωστόσο η "Ελαφρά Ταξιαρχία" δείχνει αποφασισμένη για άνοδο και το έδειξε και στο εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι και πήρε τη νίκη με 2-0.

Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Κονέ. Μετά από εκτέλεση φάουλ η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κουτσόπουλου, στην επαναφορά της προσέκρουσε στην πλάτη του γκολκίπερ του της Αναγέννησης Καρδίτσας και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 55' οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη τους και πάλι με πρωταγωνιστή τον Κονέ, αφού από δική του εκτέλεση φάουλ τελικά προήλθε το γκολ. Το πέτυχε ο Περογαμβράκης με κεφαλιά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος):Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Ρομάνο (65' Τζάνης), Κονέ, Περογαμβράκης (74' Κρητικός), Μπαρμπόσα (65' Ομπόντο), Πετρόπουλος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος):Κουτσόπουλος, Σμίλτος, Τσόπελας, Μάιγκα, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Υφαντής (65' Βουκομάνοβιτς), Καραγιάννης, Ντάνκουα (49' Ντεμπελέ), Κρητικός (75' Μυργιώτης), Τζέκος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Απόλλων Σμύρνης 53

2. Λαμία 52

................................................

3. Άρης 44

4. ΟΦΗ 39

5. Τρίκαλα 37

6. Αγροτικός Αστέρας 36

7. Σπάρτη 31

8. Πανσερραϊκός 28

9. Παναιγιάλειος 27

10. ΑΟΧ 24

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 22

12. Αχαρναϊκός 21

13. Καλλιθέα 19

14. Κισσαμικός 19

................................................

15. Καλλονή 15

16. Αιγινιακός 15

17. Πανελευσινιακός 10

18. Πανθρακικός -6

News 24/7

24MEDIA NETWORK