Ένα φάουλ στο 88' σίγησε το... ηφαίστειο της Πάτρας

Ο Άρης... φλέρταρε πιο έντονα από ποτέ με την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο ο Ντούνης στο 88' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 την Παναχαϊκή και παρέμεινε στην κορυφή παρέα με τον ΟΦΗ.

Ένα φάουλ στο 88' σίγησε το... ηφαίστειο της Πάτρας

Όσοι επέλεξαν να καλύψουν το αγωνιστικό... κενό της Σούπερ Λιγκ, παρακολουθώντας το ντέρμπι Παναχαϊκή - Άρης μόνο χαμένοι δεν βγήκαν. Το ντέρμπι στο γήπεδο της "Αγιάς" τα είχε όλα, ήταν αντάξιο των ονομάτων των δύο ομάδων με γκολ, φάσεις και μπόλικη ένταση.

Από το τελικό 1-1 κρατάμε ότι ο Άρης στο 88' της "μάχης" με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντούνη (σ.σ. μεγάλη ευθύνη του Βρονταρά) ισοφάρισε και κράτησε το αήττητο των Θεσσαλονικέων. Νωρίτερα οι παίκτες του Οφρυδούπουλου είχα προηγηθεί με γκολ του Ελευθεριάδη στο 43'.

Επίσης, οι φιλοξενούμενοι που δεν έχασαν στην Πάτρα παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος, ισόβαθμοι με τον ΟΦΗ και μοιράζονται από 54 βαθμούς.

Πέρα από τ' αγωνιστικά, στα highlight του ντέρμπι δεν γίνεται να μην κάνουμε ειδική αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο. Κοντά στους 8.000 οπαδούς παρακολούθησαν το παιχνίδι...

Πατρινοί και Θεσσαλονικείς "έφτιαξαν" κλίμα που λείπει από τα ελληνικά ντέρμπι, χωρίς ν' ανοίξει... μύτη!

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος (67' Μπουτζίκος), Ντάσιος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Φουρλάνος (59' Γκίνο), Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Αργυρόπουλος (79' Μουστακόπουλος), Μωραΐτης.

ΑΡΗΣ (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου (83' Μπαστακός), Μουμίν, Κάσσος, Παυλίδης (58' Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (75' Πασάς).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 17 Μαρτίου

Καλλιθέα - ΟΦΗ 1-3 (2' Συριόπουλος - 8' Μάνος, 43', 83' Ντίνας)

Κυριακή 18 Μαρτίου

Παναχαϊκή - Άρης 1-1 (43' Ελευθεριάδης / 88' Ντάσιος)

Εργοτέλης - Δόξα Δράμας 0-1 (55' Μαρκόπουλος)

Καραϊσκάκης Άρτας - Πανσερραϊκός 3-0 (34', 68' Λουκίνας, 73' Μακρής)

Απόλλων Λάρισας - Αναγέννηση Καρδίτσας 4-1 (20', 93' Τσιλούλης, 32' Κανούλας, 43' Σουλίδης / 86' Κορέλας)

Τρίκαλα - Παναιγιάλειος 1-0 (31' Γιαννιτσάνης)

Απόλλων Πόντου - Αιγινιακός 2-0 (5' Μπρίτο, 53' Χασομέρης)

Βέροια - ΑΟΧ Κισσαμικός Δ.Δ.

Αχαρναϊκός - Σπάρτη Δ.Δ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK