Χωρίς σκορ το ντέρμπι της Ριζούπολης, υποβιβασμός για Φωστήρα, "λύτρωση" στο φινάλε για Ερμιονίδα

Σε ένα μέτριο αγώνα στην Ριζούπολη, Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0. Ματσάρα στον Ταύρο, με την Καλλιθέα να παίρνει εμφατική νίκη με 4-1 και τον Φωστήρα να υποβιβάζεται και μαθηματικά. "Λύτρωση" στο φινάλε για Ερμιονίδα, έγινε της... ισοπαλίας στα υπόλοιπα.

Χωρίς σκορ το ντέρμπι της Ριζούπολης, υποβιβασμός για Φωστήρα, "λύτρωση" στο φινάλε για Ερμιονίδα
INTIME SPORTS

1ος όμιλος

Απόλλων Σμύρνης - Παναχαϊκή 0-0

Κακό από άποψη θεάματος ήταν το πρώτο ημίχρονο στην Ριζούπολη. Απόλλων και Παναχαϊκή εξουδετερώθηκαν με την μπάλα να αλλάζει συνεχώς πόδια και τις φάσεις να βγαίνουν με το... σταγονόμετρο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο γήπεδο και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μπαμ Μπαμ στο 71'. Ο Βραζιλιάνος που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο ματς, έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία 7 λεπτά αργότερα, με την λόμπα που επιχείρησε να περνά λίγο άουτ. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τις δύο ομάδες να μένουν στην "λευκή ισοπαλία".

Φωστήρας - Καλλιθέα 1-4

Χωρίς σκορ το ντέρμπι της Ριζούπολης, υποβιβασμός για Φωστήρα, "λύτρωση" στο φινάλε για Ερμιονίδα
INTIME SPORTS

Πολύ ωραίο παιχνίδι στον Ταύρο. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9' με τον Φράγκο, μετά από υποδειγματική αντεπίθεση. Στο 26ο λεπτό, ο Μπέλης σκόραρε ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ο Φωστήρας κατάφερε να αντιδράσει στο 33΄με τον Γκατσέσα να μειώνει σε 1-2, όμως η ανώτερη Καλλιθέα έκανε το 1-3 στο 36' με δυνατό σουτ του Μπέλη. Εμφανώς απογοητευμένοι οι γηπεδούχοι, στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκαν και τέταρτο τέρμα στο 53' από τον Ντουρμισάι. Κάπου εκεί το ματς τελείωσε. Ο ρυθμός έπεσε και καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειχνε διάθεση για κάτι περισσότερο.

Ερμιονίδα - Άλιμος 2-0

Πολύ αργός ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Κρανιδίου. Οι γηπεδούχοι είχαν μεν την κατοχή, όμως δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προκειμένου να φτιάξουν φάση. Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, ώσπου στο 82' ο Συμελίδης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ για την Ερμιονίδα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κουτσοσπύρος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, "κλειδώνοντας" την νίκη.

Αχαρναϊκός - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Χωρίς σκορ το ντέρμπι της Ριζούπολης, υποβιβασμός για Φωστήρα, "λύτρωση" στο φινάλε για Ερμιονίδα
INTIME SPORTS

Οι αρκετές διακοπές και τα δυνατά μαρκαρίσματα δεν άφησαν τις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό και να δημιουργήσουν φάσεις τουλάχιστον στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης. Στο 24' ο Αχαρναϊκός έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, με τον Γέσιτς να εκτελεί το κόρνερ και τον Εμέκα να στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 43' οι γηπεδούχοι είχαν νέο δοκάρι σε σέντρα σουτ του Γέσιτς. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 83', όταν ο Αχαρναϊκός κέρδισε πέναλτι, ο Ιορδανίδης το εκτέλεσε, αλλά μπλόκαρε ο Μελίσσας, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος. Πλέον οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται ένα βήμα από τον υποβιβασμό.

Επισκοπή - Παναιγιάλειος 0-0

Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης στο Ρέθυμνο, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον Παναιγιάλειο στο 9', όταν ο Γουναρίδης απέκρουσε σε σουτ του Σεχολάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Φουρτάδο δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ. Η Επισκοπή προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με στημένες φάσεις, τις οποίες ωστόσο δεν μπορούσε να μεταφράσει σε γκολ. Το θέαμα του δεύτερου μέρους ήταν κατώτερο του πρώτου, χωρίς φάσεις, γεγονός που αποδεικνύεται και από το τελικό 0-0.

2ος όμιλος

Ζάκυνθος - Αγροτικός Αστέρας 1-1

Αν και ο Αγροτικός Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα στο ματς, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με το συρτό σουτ του Κρολ. Άλλη αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος δεν σημειώθηκε, με την Ζάκυνθο να διαχειρίζεται εξαιρετικά το υπέρ της αποτέλεσμα. Στην επανάληψη όμως ο Αγροτικός Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση με το ωραίο γκολ του Στεφανίδη στο 58'. Λίγο έλειψε να "κλέψει" το ματς η Ζάκυνθος 10 λεπτά αργότερα, όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαρέλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

1ος όμιλος

Δευτέρα 23 Μαρτίου

Επισκοπή - Παναιγιάλειος 0-0

Φωστήρας - Καλλιθέα 1-4

(33' Γκατσέσα - 9' Φράγκος, 26', 36' Μπέλης, 53' Ντουρμισάι)

Αχαρναϊκός - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Ερμιονίδα - Άλιμος 2-0 (82' Συμελίδης, 85' Κουτσοσπύρος)

Απόλλων - Παναχαϊκή 0-0

ΑΕΚ - Πανηλειακός 3-0 (α.α.)

Ρεπό: ΑΟ Χανιά

2ος όμιλος

Κυριακή 22 Μαρτίου

Αιγινιακός - Λαμία 0-1

(50' Φατιόν)

Ολυμπιακός Βόλου - Φωκικός 1-0

(23' Μπαλντοβαλίεφ)

Εθν. Σερρών - Πιερικός 3-0

(8', 36' Κρεββατάς, 78' Τσιλούλης)

Αν. Καρδίτσας - ΑΕΛ 1-0

(77' Πέεφ)

Ηρακλής - Απόλλων 1926 3-0

(32' Ζιαμπάρης, 70' Σιατραβάνης, 89' Τσιλιανίδης)

Δευτέρα 23 Μαρτίου

Ζάκυνθος - Αγροτικός Αστ. 1-1

(18' Κρολ - 58' Στεφανίδης)

Ρεπό: Τύρναβος

News 24/7

24MEDIA NETWORK