"Τεσσάρα" η Κέρκυρα, δύσκολη νίκη για τη Λαμία

Στο ντέρμπι του Ιονίου, η Κέρκυρα επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της Ζακύνθου και επέστρεψε στις νίκες. Δύσκολη νίκη για τη Λαμία σε ένα ματς με επεισοδιακό φινάλε.

"Τεσσάρα" η Κέρκυρα, δύσκολη νίκη για τη Λαμία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κέρκυρα - Ζάκυνθος 4-0

Εύκολο απόγευμα για την Κέρκυρα, η οποίο χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία, επικράτησε με 4-0 της Ζακύνθου στο ντέρμπι του Ιονίου. Το σκορ για τους "Φαίακες" άνοιξε ο Ζορμπάς με δεξί σουτ στο 28ο λεπτό, με το 1-0 να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Στο 58' ο Γκομές έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και δύο λεπτά αργότερα ο Χιντζίδης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το 3-0. Το τελικό 4-0 "έγραψε" με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ο Κόντος στο 70'.

Οι συνθέσεις

Κέρκυρα: Αραμπατζής, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ζορμπάς (65' Φάμπιο), Κόντος (80' Καρντόσο), Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Αρναρέλλης (71' Σουάνης), Μπαλντοβαλίεφ.

Ζάκυνθος: Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Τσιάμης, Ζέλιος (62' Ν. Πέττας), Αποστόλου, Ζαϊρί, Κουρέλλας (78' Μεντούρ), Κυριακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Σταματής, Κρολ (85' Αντωνίου)

Λαμία - Αγροτικός Αστέρας 1-0

Σε ένα ματς με επεισοδιακό φινάλε, η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα. Το θέαμα δεν ήταν καλό σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, με τα πέναλτι να έχουν την... τιμητική τους. Στο 77ο λεπτό, ο διαιτητής Παπαγεωργίου δεν έδωσε πέναλτι όταν ο Γιαλούσης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι σε γυριστό σουτ του Σκλιοπίδη και στο 91' έδειξε την άσπρη βούλα υπέρ του Αγροτικού Αστέρα. Ο Διαμαντόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Πίτκα, ο οποίος απέκρουσε και χάρισε μια αγχωτική νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις

Λαμία: Πίτκας, Ζουλιώτης, Γιαλούσης, Ντάσιος, Κυριακόπουλος, Καραγιάννης (89' Μπουλούλης), Σιατραβάνης, Μπαλού (79' Τόσκας), Τζόκιτς, Μίλιεβιτς (70' Νατσιόπουλος), Πίντο

Αγροτικός Αστέρας: Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης (66' Βελλίνης), Καραμπάς, Καπίας, Μπάρμπας (46' Νταβίντοφ), Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Καθάριος, Θεοδωρίδης (72' Συμελίδης), Μπιτάνγκ, Διαμαντόπουλος.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Κυριακή 20 Μαρτίου

ΑΕΛ - Κισσαμικός 1-0

(87' Μπόγιοβιτς)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Πανσερραϊκός 1-0

(46' Μαυριάς)

Καλλιθέα - Αχαρναϊκός 1-0

(58' Μουκτάρης)

Τρίκαλα - Πανελευσινιακός 3-1

(9', 56' Κουσκουνάς, 11' Ναβάρο - 74' Λίτσος)

Δευτέρα 21 Μαρτίου

Κέρκυρα - Ζάκυνθος 4-0

(28' Ζορμπάς, 58' Γκομές, 60' Χιντζίδης, 70' Κόντος)

Λαμία - Αγροτικός Αστέρας 1-0

(41' Πίντο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το αμφισβητούμενο πέναλτι του Αγροτικού Αστέρα και το ξέσπασμα του Σπανού

News 24/7

24MEDIA NETWORK