Έσπασε το αήττητο του Άρη ο ΟΦΗ

Τα σερί είναι για να σπάνε και ο ΟΦΗ αποδείχθηκε ανώτερος στο "γεντί κουλέ" του Άρη, τον οποίο νίκησε 2-0 και χάλασε το αήττητο της ομάδας από την Θεσσαλονίκη. Σωρεία ευκαιριών για τους Κρητικούς, φωνάζουν για ένα γκολ στο 2-0 οι "κίτρινοι" (VIDEOS).

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ / FOOTBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ofi aris koutsianikoulis EUROKINISSI

Το ντέρμπι της κορυφής στη δεύτερη κατηγορία είχε ένα μεγάλο νικητή και αυτός είναι ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πέτυχε δυο γκολ με διαφορά τριών λεπτών και... καθάρισε τον Άρη που παρουσιάστηκε φλύαρη.

Σκόρερ του πρώτου τέρματος ο... ασταμάτητος Μάνος, ο οποίος έφτασε τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα και δείχνει έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην Super League, με τις φήμες να αναφέρουν πως έχει κλείσει στον Ολυμπιακό.

Πάντως στον Άρη διαμαρτύρονται για μία περίεργη φάση στο 58ο λεπτό. Ο Πορτουλίδης έκανε φάουλ πάνω στον Διαμαντόπουλο με τον Πασά να συνεχίζει και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής, ωστόσο, έδωσε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Αμέσως οι παίκτες έγιναν ένα... κουβάρι και μετά από 3-4 λεπτά ηρέμησαν, σε ένα ματς με πολλά νεύρα. Τι κρατάμε από το ματς; Τη διάθεση των παικτών του ΟΦΗ να μην μείνουν στο 2-0 και να ψάξουν κι άλλα τέρματα. Κάτι που σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης (64' Βαφέας), Νάστος, Μαχαίρας, Λεάλ (55' Πορτουλίδης), Κουτσιανικούλης (84' Ντίνας), Βουό, Μάνος.

ΑΡΗΣ (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης (82' Μπούρμπος), Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν, Ιντζόγλου, Κάσσος (52' Μπαργκάν), Πλατέλλας, Ντούνης (52' Πασάς), Διαμαντόπουλος.

Σκόρερ: 1-0 (45' Μάνος), 2-0 (48' Βουό).

News 24/7

24MEDIA NETWORK