Χωρίς κίνητρο Παναχαϊκή και Απόλλων, διακοπές τα Χανιά

Έχοντας "κλεισμένη" την θέση στα πλέι οφ, Παναχαϊκή και Απόλλων Σμύρνης δεν ζορίστηκαν ιδιαίτερα και ηττήθηκαν από Αχαρναϊκό (4-2) και Ερμιονίδα (1-0) αντίστοιχα. Στην τέταρτη θέση τα Χανιά που νίκησαν με 2-0 την Επισκοπή και γλίτωσαν τα πλέι άουτ.

Χωρίς κίνητρο Παναχαϊκή και Απόλλων, διακοπές τα Χανιά
INTIME SPORTS

1ος όμιλος

Αχαρναϊκός - Παναχαϊκή 4-2

Σαν αγγαρεία είδε το ματς στο Μενίδι η Παναχαϊκή. Ο Αχαρναϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 24ο λεπτό, μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Ταμπάκη. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Χαρτσιάς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για χέρι που έκανε μέσα στην περιοχή σε κεφαλιά του Ίλιεφ, με τον Γέσιτς να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα και να γράφει το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Γέσιτς και πάλι έκανε το 3-0 με σουτ εντός περιοχή. Η Παναχαϊκή μείωσε στο 79' με σουτ του Μαρουκάκη, όμως ο Αχαρναϊκός με τον Ταμπάκη, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Η ομάδα του Σπανού όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και στο 91ο λεπτό μείωσε εκ νέου με τον Μαρουκάκη.

Ερμιονίδα - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Ο Απόλλων ήταν αυτός που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο Κρανίδι, με τον Ανγκούλο να μην μπορεί να βρει δίχτυα από πλεονεκτική θέση στο 28'. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βάντερσον αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (για θέατρο) και αποβλήθηκε αφήνοντας με 10 την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι από το σημείο αυτό και μετά πήραν μέτρα στο γήπεδο και με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ωραίο σουτ του Παβίσεβιτς από το ημικύκλιο της περιοχής. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να μην ζορίζονται ιδιαίτερα για να φτάσουν στην ισοφάρισε, έχοντας άλλωστε εξασφαλίσει το εισιτήριο για την είσοδο στα πλέι οφ.

Χανιά - Επισκοπή 2-0

Τα Χανιά κυνηγούσαν την νίκη κόντρα στην Επισκοπή προκειμένου να εξασφαλίσουν την 4η θέση και να μην χρειαστεί να μπουν στον... μπελά των πλέι άουτ. Τελικά η ομάδα του Γρηγοράκη κατάφερε να ανοίξει το σκορ από νωρίς, μόλις στο 10ο λεπτό, με ωραίο σουτ του Κρητικού κι από το σημείο αυτό και μετά να κυριαρχήσει στον αγώνα. Ένα τέταρτο πριν το φινάλε, οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κρητικού.

Φωστήρας - Παναιγιάλειος 0-3

Έχοντας ήδη υποβιβαστεί ο Φωστήρας δεν είχε ιδιαίτερα ψυχικά αποθέματα για να παλέψει το τελευταίο ματς της σεζόν. Ο Παναιγιάλειος άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίλιεβιτς, ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Τζημογιάννης με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Δεν άλλαξε το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Στο 63' ο Τζημογιάννης και πάλι με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-3 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

1ος όμιλος

Σάββατο 4 Απριλίου (15:00)

Αχαρναϊκός - Παναχαϊκή4-2

(24', 85' Ταμπάκης, 48', 51' Γέσιτς - 79', 90'+1' Μαρουκάκης)

ΑΕΚ - Άλιμος3-0

(10', 48' Κρισάντους, 90' Ζόριτς)

ΑΟΧ - Επισκοπή2-0

(8', 76' Κρητικός)

Φωστήρας - Παναιγιάλειος0-3

(9' Μίλιεβιτς, 20', 63' Τζημογιάννης)

Ερμιονίδα - Απόλλων1-0

(62' Παβίσεβιτς)

Πανηλειακός - Καλλιθέα 0-3(α.α.)

Ρεπό: Ηρακλής Ψαχν.

2oς όμιλος

Κυριακή 5 Απριλίου (15:00)

Απόλλων 1926 - Αγροτικός Αστ. (Γήπεδο Καλαμαριάς)

Αιγινιακός - Φωκικός (Δημ. Αιγινίου)

Ηρακλής - ΑΕΛ (OTE Sport 2, Καυτανζόγλειο)

Τύρναβος - Εθν. Σερρών (Αλκαζάρ)

Ζάκυνθος - Πιερικός (Δημ. Στάδιο Ζακύνθου)

Αν. Καρδίτσας - Ολυμπιακός Β. (OTE Sport 5, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Ρεπό: Λαμία

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK