Στα πλέι οφ η Λάρισα, υποβιβασμός για Απόλλωνα

Με το "χρυσό" γκολ του Δημήτρη Γιάντση κόντρα στον Ηρακλή, η Λάρισα έφυγε με το "διπλό" (0-1) από το "Καυτανζόγλιο" κλείνοντας θέση για τα πλέι οφ. Έχασε πέναλτι ο "Γηραιός" στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Αντίθετα συναισθήματα στην Καλαμαριά που ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα και υποβιβάστηκε στην Γ' Εθνική.

Στα πλέι οφ η Λάρισα, υποβιβασμός για Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Ηρακλής - ΑΕΛ 0-1

Όλα για όλα τα έπαιζε η ΑΕΛ στο "Καυτανζόγλειο", ψάχνοντας μόνο τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή προκειμένου να "κλέψει" το εισιτήριο των πλέι οφ από την Λαμία. Ο "Γηραιός" είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να βρουν το γκολ από αντεπιθέσεις. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, με το πάθος και την ένταση να οδηγούν τις δύο ομάδες σε αρκετά λάθη. Στο 74' η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ όμως ο Χουάντερσον απέκρουσε την κεφαλιά του Πινδώνη.

Όμως 9 λεπτά αργότερα, ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, ο Γιάντσης, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Λάρισα "παγώνοντας" το "Καυτανζόγλειο. Στα τελευταία λεπτά ο Ηρακλής βγήκε μαζικά στην επίθεση, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και στο 94' κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Πασά από τον Δεληζήση. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Αποστολίδης, όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Περόνε και χάρισε στην ομάδα του το εισιτήριο για τα πλέι οφ της Football League.

Δείτε το πέναλτι του Περόνε στις καθυστερήσεις:

Τύρναβος - Εθνικός Σερρών 2-0

Ο Τύρναβος πήρε την πολύτιμη νίκη με 2-0 κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο Εθνικό Σερρών και θα συμμετάσχει στα πλέι άουτ. Η θεσσαλική ομάδα που έχασε πέναλτι με τον Τάσο Κυριάκο στο 24', κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 83' με τον Λαμπρόπουλο, ενώ στο 94' ο Αλεξίου σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Απόλλων Καλαμαριάς - Αγροτικός Αστέρας 0-2

Ο Απόλλων Καλαμαριάς αποχαιρέτησε την κατηγορία, γνωρίζοντας την ήττα με 0-2 από τον Αγροτικό Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 58ο λεπτό με δυνατό στου του Βελλίνη έξω από την περιοχή, "παγώνοντας" το γήπεδο. Ο Απόλλων δεν είχε παρά να βγει μπροστά και να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης με αποτέλεσμα να δεχθεί και δεύτερο γκολ στο 65', όταν μετά από γύρισμα του Καραντασιάδη, ο Βαγγελόπουλος έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του. Το αποτέλεσμα ήταν καταδικαστικό για τον Απόλλωνα που από του χρόνου θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γ' Εθνικής. Αντίθετα, παράταση ζωής πήρε ο Αστέρας που θα συμμετάσχει στα πλέι άουτ.

Αιγινιακός - Φωκικός 4-0

Στα πλέι οφ η Λάρισα, υποβιβασμός για Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε κόντρα στον υποβιβασμένο Φωκικό, ο Αιγινιακός. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Πολύζο, ενώ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (40') διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Καζάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο έριξαν την απόδοσή τους, όμως κατάφεραν να φτάσουν στο 4-0 με τέρματα του Ίτσιου (82') και Κυνηγόπουλου (85').

Ζάκυνθος - Πιερικός 2-1

Σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στον Πιερικό πήρε η Ζάκυνθος και θα μπει με αβαντάζ έξι πόντων στα πλέι άουτ. Στη μοναδική ευκαιρία που είχαν στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κριτσμάρεβιτς. Ο Πιερικός ανέβηκε στο δεύτερο μέρος και έφερε το ματς στα ίσια στο 71' με τον Μυστακίδη. Ωστόσο, οι νησιώτες ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο φινάλε με τον Πλαβούκο στο 82' να γράφει το τελικό 2-1.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Στα πλέι οφ η Λάρισα, υποβιβασμός για Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Πολύ σημαντική νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου πανηγύρισε και η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία θα μπει με 3 βαθμούς στα πλέι άουτ. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Τζέκος άνοιξε το σκορ "κρεμώντας" τον Κασμερίδη, ενώ ένα λεπτό πριν το φινάλε (89') ο Βουτσιάς με σουτ έγραψε το τελικό 2-0. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός Βόλου είχε "σφραγίσει" ήδη το εισιτήριό του για τα πλέι οφ.

14:38
Καλησπέρα σας, μαζί θα παρακολουθήσουμε την κρίσιμη τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου στον 2ο όμιλο της Football League.
14:39
Μεγάλες μάχες αναμένονται σήμερα. Τα βλέμματα βέβαια είναι στραμμένα στο "Καυτανζόγλειο" όπου ο πρωτοπόρος Ηρακλής αντιμετωπίζει την Λάρισα που ψάχνει τη νίκη για να μπει στα πλέι οφ.
14:40
Από κει και πέρα, μένει να μάθουμε ποιος θα ακολουθήσει απευθείας τον Εθνικό Γαζώρου και τον Φωκικό στη Γ' Εθνική. Οι υποψήφιοι είναι ο Αιγινιακός, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο Τύρναβος. Μια δεύτερη ευκαιρία για την παραμονή τους θα έχουν η Ζάκυνθος, ο Πιερικός και η Αναγέννηση Καρδίτσας.
15:02
Σέντρα στις αναμετρήσεις!
15:02
Πάμε να δούμε όμως και τις 11άδες των σημερινών "μονομάχων".
15:05
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Τόλιος, Αχαλινόπουλος Κωνστ., Μπερτέν, Λιόλιος, Μπονίγια, Ζούρκος, Πολύζος, Κυνηγόπουλος, Καζάκης, Πόποβιτς, Γουέλκαμ. 

ΦΩΚΙΚΟΣ (Αχιλλέας Μανέτας): Αμουτζάκης, Καλλέργης, Ντάμπος, Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Χαλιώτης, Πολυχρονάκης, Μεγάλος, Ντούνης, Κασνέτσης, Χαντάκιας.
15:06
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Παναγιωτούδης, Καράμπελας, Φιγκερόα, Τσούτσης, Αναστασίου. 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης):Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Ντόικιτς, Καραντασιάδης, Τσεμπερίδης, Γεωργιάδης, Καρακατσάνης, Βελλίνης, Πάτο, Στεφανίδης.
15:07
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Τζάνης, Φωτιάς, Δημόπουλος, Κουλίδης, Βουτσιάς, Σαϊν, Τζέκος, Μπιτέλης, Πέεφ 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κασμερίδης, Καρράς, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Ιντζίδης, Μακρυδημήτρης, Ρόκκας, Μπιτάνγκ, Κυζυρίδης, Μπεριάν, Διαμαντόπουλος
15:07
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Στεργιανός, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Κυριάκος, Γεωργίου, Γκούρτσας, Χαλούλος. 

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Αγγελίδης, Παπαϊωάννου, Κοντσίδης, Παναγιωτίδης, Χατζηδημητρίου, Ανδρέου, Κρεββατάς, Δούμτσιος, Ελευθεριάδης, Τσιλούλης.
15:07
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Λουκίνας, Πασάς, Σιατραβάνης, Ρομάνο. 

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πινδώνης, Πίντο, Σερζίνιο, Μπόγιοβιτς.
15:10
3' Ηρακλής - ΑΕΛ; Κεφαλιά του Νεμπεγλέρα, μαζεύει ο Χουάντερσον.
15:11
4' Ηρακλής - ΑΕΛ; Σουτ του Σιατραβάνη, διώχνει η άμυνα της ΑΕΛ.
15:12
9' Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Βόλου: ΓΚΟΛ! Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με ωραία λόμπα του Τζέκου.
15:16
12' Τύρναβος - Εθνικός Σερρών: Έχουν μπει αρκετά επιθετικά οι γηπεδούχοι που πιέζουν για το γκολ. Θυμίζουμε πως ο Εθνικός Σερρών έχει υποβιβαστεί ενώ ο Τύρναβος δίνει μάχη για την παραμονη του.
15:16
AELARAS : Πόσο περίπου κόσμο έχει η ΑΕΛ στο Καυτατζόγλειο ;
15:17
Η ΑΕΛ δεν έχει κόσμο στο Καυτανζόγλειο, καθώς δεν ζήτησε εισιτήρια. Θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς των δύο ομάδων ο Ηρακλής δεν είχε κόσμο στην Λάρισα.
15:20
Θυμίζουμε πως το ματς του Ηρακλή με την ΑΕΛ δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά καθώς νωρίτερα άγωνστοι επιτέθηκαν στο τηλεοπτικό συνεργείο του OTE TV στο Καυτανζόγλειο, το οποίο βρισκόταν εκεί για τη μετάδοση της αναμέτρησης.
15:22
20' Τύρναβος - Εθνικός Σερρών: ΠΕΝΑΛΤΙ για τους γηπεδούχους!
15:23
22' Τύρναβος - Εθνικός Σερρών: Ο Τάσος Κυριάκος είναι άστοχος! Παραμένει το 0-0.
15:25
15' Αιγινιακός - Φωκικός: ΓΚΟΛ! Ο Πολύζος ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.
15:27
24' Ηρακλής - Λάρισα: Μεγάλη ευκαιρία για τους "βυσσινί". Ωραία σέντρα του Μπόγιοβιτς, όμως ο Σερζίνιο δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
15:29
Η Λαμία (η οποία έχει ρεπό σήμερα) εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση που έγινε στο βαν του ΟΤΕ TV στο Καυτανζόγλειο, κάνοντας λόγο για "ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου". Διαβάστε αναλυτικά.
15:31
KING21 : Σε περίπτωση ισοβαθμίας Απόλλων,Τύρναβου και Αγροτικού Αστέρα στους 27 βαθμούς ποιος υποβιβάζεται;
15:32
Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα που θα υποβιβαστεί θα είναι ο Τύρναβος. Αυτό θα συμβεί γιατί ο Απόλλων είχε πάρει ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο και ο Τύρναβος είχε ηττηθεί και στα δύο ματς με τον Αγροτικό.
15:34
Συμπληρώσαμε μισή ώρα αγώνα στις αναμετρήσεις. Σκορ έχουμε μόνο σε δύο γήπεδα. 
15:37
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Καλλιβωκάς, Κριστμάρεβιτς, Παπαδημητρίου, Τσόπελας, Πλαβούκος, Πιτταράς, Αποστόλου, Καμπούρης. 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Καραογλανίδης, Καρατάσιος, Μπουζούκης, Καρτσαμπάς, Τσουμάγκας, Γιαννόπουλος, Μπαξεβάνος, Γιαννούλης, Μυστακίδης, Τσιάρας, Σταματής.
15:39
Η ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή για την επίθεση στο βαν του ΟΤΕ TV έξω από το "Καυτανζόγλειο":

"Ακόμη ένα σοβαρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας συνέβη σήμερα, με θύματα απλούς εργαζομένους τεχνικούς συνδρομητικού καναλιού, που δέχτηκαν επίθεση ενώ προετοίμαζαν κάλυψη του αγώνα της Football League, Ηρακλή-ΑΕΛ. Η κυβέρνηση καταδικάζει αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και διαβεβαιώνει τον Έλληνα φίλαθλο ότι, με το νομοθετικό της έργο, στόχο έχει να εξαλείψει τις γενεσιουργές  αιτίες των παθογενειών που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπιζουμε όλοι να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και να στηρίξουν το νομοθετικό μας έργο, ακόμη κι αν διατηρούν επιφυλάξεις για πτυχές του νομοσχεδίου".
15:40
30' Ηρακλής - ΑΕΛ: Κεφαλιά του Μπαρτολίνι από φάουλ του Ρομάνο, όμως είναι άστοχη.
15:40
Βαγγέλης : Η κατοχή στο παιχνίδι ΑΕΛ-ΗΡΑΚΛΗΣ , που γέρνει?
15:41
Είναι αρκετά τα λάθη των δύο ομάδων στο χώρο του κέντρου στο πρώτο μισάωρο. Ο Ηρακλής έχει τον έλεγχο, ωστόσο η ΑΕΛ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα στις αντεπιθέσεις.
15:42
27' Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Βόλου: Πέναλτι κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, όμως ο Διαμαντόπουλος που το εκτέλεσε δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.
15:48
38' Ζάκυνθος - Πιερικός: ΓΚΟΛ! Οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ με τον Κριστμάρεβιτς.
15:49
40' ΑΙγινιακός - Φωστήρας: ΓΚΟΛ! Ο Καζάκης με πλασέ γράφει το 2-0.
15:49
41' ΑΙγινιακός - Φωστήρας: ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Φωκικό. Ο Αχαλινόπουλος ανέτρεψε τον Καλλέργη.
15:49
42' Αιγινιακός - Φωκικός: Ο Καλλέργης αναλαμβάνει την εκτέλεση, όμως αποκρούει ο Τόλιος. Παραμένει το 0-0.
15:50
Ημίχρονα σε όλα τα ματς!
15:51
Μανος : Μπορειτε να μου πειτε ποια ομαδα ειναι μεχρι στιγμης καλυτερη στο ηρακλης-αελ????
15:53
O Ηρακλής έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, με την Λάρισα να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Είναι αρκετά τα λάθη των παικτών στο πρώτο 45λεπτο.

Οι τελικές μέχρι στιγμής είναι 4(1) - 2(1).
16:06
Σέντρα στα δεύτερα ημίχρονα!
16:11
50' Ηρακλής - ΑΕΛ: Χωρίς αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες. Πατάει καλύτερα η Λάρισα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης.
16:12
51' Ηρακλής - ΑΕΛ: Διαγώνιο σουτ του Πίντο. Μπλοκάρει ο Χουάντερσον.
16:13
51' Ηρακλής - ΑΕΛ: Αλλαγή για την ΑΕΛ. Πίντο εκτός, μέσα ο Ενγκεσάν.
16:14
54' Ηρακλής - ΑΕΛ: Σουτ του Σιατραβάνη, η μπάλα φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αποστολίδη.
16:17
59' Απόλλων - Αγροτικός Αστέρας: ΓΚΟΛ! Οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ στην Καλαμαριά με δυνατό σουτ του Βελλίνη.
16:22
60' Ηρακλής - ΑΕΛ: Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Λουκίνα, ο Περόνε.
16:24
64' Ηρακλής - ΑΕΛ: Προσπάθεια του Περόνε για γκολ, ο Αποστολίδης διώχνει πάνω στην γραμμή.
16:27
67' Απόλλων - Αγροτικός Αστέρας: ΓΚΟΛ! Οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ και "κλειδώνουν" την νίκη στην Καλαμαριά.
16:29
65' Ηρακλής - ΑΕΛ: Αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Τσιλιγκίρης στην θέση του Σιατραβάνη.
16:30
Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα υπήρξε ένταση ανάμεσα στον τεχνικό διευθυντή του Ηρακλή, Παύλο Μυροφορίδη και του προπονητή της ΑΕΛ, Σούλη Παπαδόπουλου. Και οι δύο αποβλήθηκαν.
16:32
69' Ηρακλής - ΑΕΛ: Ωραία εκτέλεση φάουλ του Σερζίνιο, διώχνει δύσκολα ο Χουάντερσον.
16:34
Όπως είναι αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα, η ομάδα που πέφτει είναι ο Απόλλων Καλαμαριάς.
16:35
Και η Λαμία ασφαλώς παίρνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ αν μείνει το 0-0 στο "Καυτανζόγλειο".
16:37
75' Ζάκυνθος - Πιερικός: ΓΚΟΛ! Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μυστακίδης γράφει το 1-1.
16:41
84' Τύρναβος - Εθνικός Σερρών: ΓΚΟΛ! Ο Τύρναβος "σφραγίζει" την παραμονή του, ανοίγοντας το σκορ κόντρα στις Σέρρες.
16:42
Όπως όλα δείχνουν η Καλαμαριά θα αποχαιρετήσει την κατηγορία, καθώς πλέον χρειάζεται 3 γκολ για να σωθεί.
16:44
83' Ηρακλής - Λάρισα: ΓΚΟΛ! Η Λάρισα πετυχαίνει γκολ στο "Καυτανζόγλειο" και ανοίγει το σκορ!
16:44
Με αυτό το αποτέλεσμα η Λάρισα μπαίνει στα πλέι οφ.
16:45
Από σέντρα του Κοντοδήμου, ο Γιάντζης με κεφαλιά καταφέρνει να νικήσει τον Χουάντερσον.
16:47
85' Ηρακλής - Λάρισα: Πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης ο "Γηραιός". Σε θέση άμυνας όλοι οι παίκτες της Λάρισας.
16:47
87' Αιγινιακός - Φωκικός: Στο 4-0 έχει φτάσει η αναμέτρηση. Πάρτι κάνουν οι γηπεδούχοι.
16:51
90' Ηρακλής - Λάρισα: Κεφαλιά του Περόνε, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
16:53
Καθυστερήσεις στο Καυτανζόγλειο.
16:54
Έχουμε τελικά: 

Αιγινιακός - Φωκικός 4-0
Αναγέννηση Καρδίτσας - Ολυμπιακός Βόλου 2-0
Απόλλων - Αγροτικός Αστέρας 0-2
Τύρναβος - Εθνικός Σερρών 2-0
16:55
Δραματικά τα τελευταία δευτερόλεπτα στο "Καυτανζόγλειο". Όλος ο Ηρακλής στην περιοχή της Λάρισας.
16:56
Ένα λεπτό ακόμη για την λήξη.
16:56
Κρατάει το σκορ η Λάρισα. 
16:56
Φάουλ τώρα για τον Ηρακλή σε καλό σημείο έξω από την περιοχή.
16:57
Εκτελεί ο Περόνε, όμως πέφτει και μπλοκάρει ο Αποστολίδης.
16:57
ΠΕΝΑΛΤΙ ο Ηρακλής!
16:58
Και δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή στον Δεληζήση.
16:59
Περόνε και Πασάς έκαναν το 1-2, όμως ο δεύτερος δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Δεληζήση.
16:59
Περόνε στην εκτέλεση...
16:59
Έχει μπει όλος ο πάγκος της Λάρισας στο γήπεδο και διαμαρτύρεται.
17:02
Διάθεση να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια δείχνει ο διαιτητής του αγώνα.
17:04
Θυμίζουμε πως με ισοπαλία μένει εκτός πλέι οφ η Λάρισα.
17:04
Ακόμη δεν έχει εκτελεστεί το πέναλτι...
17:04
Γίνονται συστάσεις για να συνεχιστεί το παιχνίδι.
17:05
Όλοι παίρνουν θέσεις για να εκτελεστεί το πέναλτι.
17:06
Εκτελεί ο Περόνε, αποκρούει ο Αποστολίδης!
17:07
Ο Αποστολίδης βάζει την ομάδα του στα πλέι οφ!
17:07
Ακούγεται το τελευταίο σφύριγμα. Ηρακλής-Λάρισα 0-1.
17:07
Η Λάρισα στα πλέι οφ. Υποβιβασμός για Απόλλωνα Καλαμαριάς.
17:10
Τεράστια νίκη για της ΑΕΛ!
Πλέον ο Ηρακλής μπαίνει με 7 βαθμούς στα πλέι οφ. Ενώ η ΑΕΚ με 10.
17:48
Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας. Καλή σας συνέχεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK