Ο Άρης έριξε πεντάρα για τον Ανάκογλου, αλλά ΟΦΗ έμεινε ζωντανός στη Δράμα

Μετά την 26η αγωνιστική της Football League, ΟΦΗ και Άρης συνεχίζουν να μάχονται για την πρωτιά με μόλις έναν βαθμό να τους χωρίζει. Πεντάρα οι Θεσσαλονικείς στον Παναιγιάλειο, ισόπαλος 1-1 ΟΦΗ στη Δράμα.

Ο Άρης έριξε πεντάρα για τον Ανάκογλου, αλλά ΟΦΗ έμεινε ζωντανός στη Δράμα

Ο Άρης επέστρεψε δυναμικά μετά την ήττα στην Κρήτη από τον ΟΦΗ με 2-0 και... κατασπάραξε τον Παναιγιάλειο με 5-2.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν στ' αποδυτήρια του "Βικελίδης" με το σκορ να βρίσκεται στο 1-1, ωστόσο στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο πέσαν... βροχή τα γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πλατέλλας που σκόραρε πρώτος για λογαριασμό του Άρη αφιέρωσε το τέρμα του στον Δημήτρη Ανάκογλου, ο οποίος για μία ακόμη φορά τραυματίστηκε και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για πέντε μήνες.

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Μαραγκός, Μουμίν (83′ Κανακούδης), Ντούνης (70′ Νίκιτς), Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Πασάς (52′ Μπαργκάν)

Παναιγιάλειος (Δημητρίου): Αθανασίου, Ρέλλας, Μηλιώτης, Γραμματίκας, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Σκαρτσίλας, Τζανουλίνο, Σταματής, Γκαρσία (53′ Ζαφειράκης), Κοκκόρης (84′ Πολιανίδης)

ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΜΟΝΟ Ο ΜΑΝΟΣ

Στο δεύτερο σημαντικότερο ματς της ημέρας ο ΟΦΗ δεν κέρδισε στη Δράμα. Οι Κρητικοί δεν εκμεταλλεύτηκαν τη μεγάλη νίκη επί του Άρη την περασμένη αγωνιστική, κι έμειναν στο 1-1 με τη Δόξα. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους, δεν άνοιξε ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης Μάνος, αλλά ο Μαχαίρας, στη συνέχεια πάντως ισοφάρισε ο Κουσκουνάς.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να βρίσκεται πρώτος στη βαθμολογία, ωστόσο η ομάδα του Δημήτρη Σπανού παραμονεύει όντας έναν βαθμό πίσω.

Όσον αφορά την Παναχαϊκή, αυτή έμεινε στο 0-0 στην Πάτρα με τον Απόλλωνα Πόντου, όμως παραμένει σταθερά στην 3η θέση με 51 βαθμούς και την κυνηγάει ο Κισσαμικός που ακολουθεί με 46 κι ένα ματς λιγότερο.

Δόξα Δράμας (Κωστένογλου): Μένκα, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Μαρκόπουλος (46′ Ματσούκας), Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης (87′ Αρναρέλλης), Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Γκότοβος, Μπαϊκαρά, Γεωργιάδης (55′ Λίτσκας)

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Ντίνας (71′ Βαφέας), Βουό (38′ λ.τρ. Πουρτουλίδης), Μάνος, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας (36′ λ.τρ. Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Βέροια - Αιγινιακός 0-3 α.α.

Αχαρναϊκός - Τρίκαλα 0-3 α.α.

Δόξα Δράμας - ΟΦΗ 1-1

Σπάρτη - Καρδίτσα 2-0

Άρης - Παναιγιάλειος 5-2

Παναχαϊκής - Απόλλων Πόντου 0-0

Εργοτέλης - Απόλλων Λάρισας 3-1

14/4 Πανσερραϊκός - Κισσαμικός 0-2

14/4 ΑΕ Καραϊσκάκης - Καλλιθέα 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK