Πιο κοντά στον υποβιβασμό η Παναχαϊκή

Με το ενάμιση πόδι στη Γ' Εθνική βρίσκεται η Παναχαϊκή, η οποία ηττήθηκε από τη Λαμία με 1-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Football League.

Πιο κοντά στον υποβιβασμό η Παναχαϊκή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πιο κοντά στον υποβιβασμό της στη Γ΄Εθνική βρίσκεται η Παναχαϊκή, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τη Λαμία, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Football League στη Ναύπακτο.

Το ματς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο για τους φιλοξενούμενους, την ώρα που οι τυπικά γηπεδούχοι "καίγονταν" για βαθμούς. Κι όμως η Λαμία δεν... χαρίστηκε στους αντιπάλους της και πήρε το "τρίποντο". Λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Καργιάννης βρήκε δίχτυα με σουτ από το ύψος του πέναλτι, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Όλα αυτά λίγα λεπτά μετά την αποβολή του Παπανικολάου, που άφησε με 10 την Παναχαϊκή.

Το 0-1 ήταν και το τελικό σκορ, ένα αποτέλεσμα που φέρνει τους Αχαιούς ακόμη πιο κοντά στην υποβιβασμό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Παναχαϊκή: Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Γ. Λαμπρόπουλος (89' Σαμπατάκος), Ρουμπάτος, Πινδώνης, Τρίγκας, Μουκίδης, Παπανικολάου, Μητρόπουλος, Χαρτσιάς.

Λαμία: Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Λεάντρο, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Νατσιόπουλος, Σιατραβάνης, Καραλής (74' Καραγιάννης), Νεόφυτος (85' Σιλιγαρδάκης), Πίντο (90' Αλεξίου)

News 24/7

24MEDIA NETWORK