Στα πλέι οφ ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής επικράτησε 2-1 της Ζακύνθου στο Καυτανζόγλειο και εξασφάλισε θέση στα πλέι οφ της Football League. Κέρκυρα, Νίκη Βόλου και Αιγινιακός τα άλλα τρία εισιτήρια του Βορείου ομίλου, δεν τα κατάφερε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στα πλέι οφ ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

Με τους χειρότερους οιωνούς άρχισε ο υπέρ πάντων αγώνας του Ηρακλή για την είσοδο στα πλέι οφ, αφού η Ζάκυνθος προηγήθηκε στο 20ό λεπτό με πλασέ του Νταμιάν Σολφερίνο. Οι παίκτες του Γκιγέρμο Όγιος, πάντως, διατήρησαν την ψυχραιμία τους και μέσα σε ένα πεντάλεπτο ανέτρεψαν τα δεδομένα χάρη στα γκολ των Κοσμά Τσιλιανίδη (στο 30' με σουτ) και Νίκου Πουρτουλίδη (στο 35' με πέναλτι). Ελάχιστες συγκινήσεις επεφύλασσε η αναμέτρηση στο δεύτερο μέρος, με συνέπεια το 2-1 να παραμείνει μέχρι τέλους.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ματίας Μανσάνο, ο Αιγινιακός γιόρτασε με θρίαμβο επί της Καβάλας την είσοδο στα πλέι οφ της Football League. Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με προβολή, "ξαναχτύπησε" στο 58ο με πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με σουτ. Ο Νταμιάν Μπελόν είχε διπλασιάσει τα γκολ των γηπεδούχων στο 33ο λεπτό, ενώ ο Γιάννης Γκέσιος είχε χριστεί σκόρερ στο 60'. Μετά το τέλος του αγώνα στήθηκε γλέντι, με τα αρνιά να έχουν την τιμητική τους!

H Νίκη Βόλου είχε μικρότερο κίνητρο από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο ήταν πολύ καλύτερη και δίκαια επικράτησε 1-0 στο Πανθεσσαλικό. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε δοκάρι στο 21ο λεπτό με τον Εβάντρο Ρονκάτο, αλλά προηγήθηκε στο 55ο με τον Αντόνιο Ανιέτε (ο Αποστόλης Σιαράβας απέκρουσε το πέναλτι, όμως σκόραρε στην επαναφορά). Λίγο αργότερα ο Βαγγέλης Γκότοβος έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0 όταν σουτ του χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Αυτό το αποτέλεσμα άφησε, ούτως ή άλλως, εκτός πλέι οφ τους φιλοξενούμενους.

Στα πλέι οφ ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε 1-0 του Πιερικού. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου καταγράφηκε στο 30ό λεπτό, όταν το γυριστό σουτ του Δημήτρη Σουάνη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι (οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι η μπάλα έσκασε εντός της τελικής γραμμής). Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 56ο λεπτό με κεφαλιά του Ζόραν Μπαλντοβάλιεβ, έπειτα από σέντρα του Δημήτρη Καραδέμητρου.

Ιδιαίτερα συναρπαστική ήταν η αναμέτρηση μεταξύ του Βατανιακού και της Δόξας Δράμας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Βάιου Στούμπου, αλλά μέσα σε ένα δίλεπτο οι "μαυραετοί" ανέτρεψαν τα δεδομένα χάρη στα γκολ των Γιώργου Μοσχάκη (με κεφαλιά στο 9') και Δημήτρ Διαμαντόπουλου (με κοντινό σουτ στο 11'). Ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος ισοφάρισε με πλασέ στο 67', ωστόσο ο Διαμαντόπουλος ξανασκόραρε άμεσα και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Δύο πρόσωπα είχε η αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Εθνικό Γαζώρου. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν μία κλασική ευκαιρία και προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με πλασέ του Δημήτρη Πόποβιτς, ενώ στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με εκτέλεση φάουλ του Αλέξη Νατσιόπουλου (στο 56') και έφτασαν στην επικράτηση με 3-1 χάρη στα γκολ του Ιβάν Ναστέβσκι (στο 87' με πέναλτι και το 94' με πλασέ στην αντεπίθεση). Η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες λόγω της αποβολής των Πόποβιτς και Δημήτρη Καρατζιοβαλή.

Η πιο ανιαρή αναμέτρηση της ημέρας πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά, όπου ο Τύρναβος επικράτησε 2-0 της τοπικής Αναγέννησης. Οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις ήταν το πρώτο γκολ του Δημήτρη Λίταινα σε επαγγελματικό επίπεδο (στο 6ο λεπτό με κοντινό σουτ), ένα σουτ του Βαγγέλη Τσάλμα στο 53ο και το τέρμα του Βαγγέλη Παπαχρήστου (μετά από ασίστ του Λίταινα) στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Βόρειος όμιλος

Σάββατο 29 Μαρτίου

(15:00) Αιγινιακός - Καβάλα 5-0

(2', 58', 65' Μανσάνο, 33' Μπελόν, 60' Γκέσιος)

(15:00) Αναγέννηση Γιαννιτσών - Τύρναβος 0-2

(6' Λίταινας, 92' Παπαχρήστος)

(15:00) Κέρκυρα - Πιερικός 1-0

(56' Μπαλντοβάλιεβ)

(15:00) Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

(55' Ανιέτε)

(15:00) Απόλλων Καλαμαριάς - Εθνικός Γαζώρου 1-3

(9' Πόποβιτς - 56' Νατσιόπουλος, 87' πέν, 94' Ναστέβσκι)

(15:00) Ηρακλής - Ζάκυνθος 2-1

(30' Τσιλιανίδης, 35' πέν. Πουρτουλίδης - 20' Σολφερίνο)

(15:00) Βατανιακός - Δόξα Δράμας 2-3

(3' Στούμπος, 67' Μελισσόπουλος - 9' Μοσχάκης, 11', 69' Διαμαντόπουλος)

Νότιος όμιλος

Κυριακή 30 Μαρτίου

(15:00) Γλυφάδα - Παναχαϊκή

(15:00) Αστέρας Μαγούλας - Φωκικός

(15:00) Φωστήρας - Ηρακλής Ψαχνών

(15:00) Καλλιθέα - Χανιά

(15:00) Παναιγιάλειος - Επισκοπή

(15:00) Πανηλειακός - Αχαρναϊκός

(15:00) Βύζας Μεγάρων - Ολυμπιακός Βόλου

Στιγμές από τα γήπεδα της Football League

Κέρκυρα - Πιερικός 1-0

Στα πλέι οφ ο Ηρακλής
INTIME SPORTS
Στα πλέι οφ ο Ηρακλής
INTIME SPORTS
Στα πλέι οφ ο Ηρακλής
INTIME SPORTS
Στα πλέι οφ ο Ηρακλής
INTIME SPORTS
Στα πλέι οφ ο Ηρακλής
INTIME SPORTS
Στα πλέι οφ ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK