ΑΕΛ - Παναχαϊκή 1-0

Με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο 37ο λεπτό, η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής στο "AEL FC Arena" και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της με φόντο την άνοδο στη Super League. Έχασε σκόπιμα πέναλτι ο Μαρουκάκης στο 90'.

ΑΕΛ - Παναχαϊκή 1-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε... παρωδία στο δεύτερο ημίχρονο λόγω του κακού παιχνιδιού που προκάλεσε την αντίδραση των φιλάθλων, η ΑΕΛ επικράτησε της Παναχαϊκής με 1-0 χάρη σε αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου στο 37ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι από τους Αχαιούς των πολλών προβλημάτων στο πρώτο ημίχρονο. Λίγα λεπτά πριν από το τέλος του 45λεπτου μάλιστα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Κουτσιανικούλης έκανε τη σέντρα και ο Λαμπρόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στην εστία της ομάδας του.

Το θέαμα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κακό, η Παναχαϊκή άρχισε σιγά σιγά να γίνεται περισσότερο επιθετική, με αποτέλεσμα μερίδα των οπαδών να αποχωρεί από το γήπεδο. Στο 89' η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι, ο Μαρουκάκης ανέλαβε την εκτέλεση όμως έστειλε την μπάλα στον τερματοφύλακα όπως του ζήτησαν οι φίλαθλοι ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την άσχημη εμφάνιση της ομάδας. Το 1-0 ήταν το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις

AEΛ: Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Ναγιάρ, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης, Βαρέλα, Μασούρας, Μπόγιοβιτς.

Παναχαϊκή: Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Παπανικολάου, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Ρόκας, Μητρόπουλος.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Παρασκευή (08/04)

Κισσαμικός - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή (10/04)

Ζάκυνθος - Πανσερραϊκός 1-2

(74' Κάρδαρης - 22' Τσιμίκας, 32' Παπατζίκος)

Aχαρναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

(58' Ομπράντοβιτς)

ΑΕΛ - Παναχαϊκή 1-0

(37' Λαμπρόπουλος αυτ.)

Πανελευσινιακός - Ολυμπιακός Βόλου ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Αγροτικός Αστέρας - Εργοτέλης ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Δευτέρα (11/04)

15:00 Λαμία - Κέρκυρα

16:00 Χανιά - Τρίκαλα

17:30 Καλλιθέα - Παναιγιάλειος

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK