Τα Τρίκαλα κυριάρχησαν, βαριά ήττα για την ΑΕΛ

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση και μία αποβολή, τα Τρίκαλα νίκησαν 3-0 την ΑΕΛ στο θεσσαλικό ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής της Football League.

Τα Τρίκαλα κυριάρχησαν, βαριά ήττα για την ΑΕΛ

H Λάρισα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα της έδινε την άνοδο, με τα Τρίκαλα να θριαμβεύουν δικαίως (έχοντας τρία δοκάρια) στο "καυτό" θεσσαλικό ντέρμπι όπου ξεχώρισαν η ένταση σε εξέδρες και αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΕΛ ήθελε τη νίκη στα Τρίκαλα στο θεσσαλικό ντέρμπι της Football League για να πανηγυρίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, αλλά οι γηπεδούχοι μόνο εύκολος αντίπαλος δεν ήταν. Τα Τρίκαλα ήταν εξ αρχής καλύτερα και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ενώ βρήκαν το γκολ στο 20ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Ριζογιάννη. Βέβαια, νωρίτερα ίσως να είχαμε διαφορετικό σενάριο αν ο Μπόγιοβιτς ευστοχούσε εξ επαφής μετά το τραγικό λάθος της άμυνας των Τρικάλων.

Το έργο της Λάρισας έγινε ακόμα πιο δύσκολο όταν στο 41' έμεινε με παίκτη λιγότρο. Ο Ρέντζας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας με 10 την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος τα Τρίκαλα μπήκαν με εμφανή διάθεση να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα και να τελειώσουν το ματς. Πήγαν να το κάνουν στο 49ο λεπτό στη μεγάλη ευκαιρία του Κουσκουνά σε εξ επαφής προβολή που έφυγε άουτ. Στο 63' οι γηπεδούχοι έχασαν νέα μεγάλη (διπλή ευκαιρία) με τους Στεφάνοβιτς (δοκάρι) και Ριζογιάννη, τρία λεπτά αργότερα η ΑΕΛ έχασε τον Μονιάκη που έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού και στο 68' η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος, με τον Κουσκουνά να διαμορφώνει το 2-0 και ουσιαστικά να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Στο 77' ο Κουσκουνάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Τρικάλων, διαμορφώνοντας το ευρύ 3-0.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 1-0 ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 2-0 ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 3-0 ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Σαρακατσάνος, Νιάρος (82' Χαροντάκης), Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Σερτζίνιο, Ναβάρο, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς (82' Βρούτσινα).

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης (66' Κοντοχρήστος), Κομεσίδης, Βέρτζος, Μπανούσης, Ναγιάρ (53' Μαρουκάκης), Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης (46' Ζέρης), Μπόγιοβιτς.

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής

ΤΡΙΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Πανσερραϊκός - Λαμία 0-2

(57' Πίντο, 91' Γιαλούσης)

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Κισσαμικός - Αγροτικός Αστέρας 1-0

(55' Ποκόνγκ)

Ζάκυνθος - Αχαρναϊκός 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναιγιάλειος 3-1

(11' Μαυριάς, 25' Γκόλιας, 64' Τσιλούλης - 1' Σκαρτσίλας)

Απόλλων Σμύρνης - Παναχαϊκή 1-1

(62' Μπουντόπουλος - 54' Σαμπατάκος)

Χανιά - Πανελευσινιακός 2-0

(13' Δεινόπαπας, 44' Παγώνης)

Τρίκαλα - Λάρισα 3-0

(20' Ριζογιάννης, 68', 77' Κουσκουνάς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK