Επέστρεψε στη Super League η Κέρκυρα

H Κέρκυρα νίκησε με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης και εξασφάλισε μαθηματικά την επιστροφή της στη Super League, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος στη Football League.

Επέστρεψε στη Super League η Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από απουσία ενός χρόνου, η Κέρκυρα επιστρέφει στη Super League. Οι Φαίακες επικράτησαν με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 31η αγωνιστική της Football League και εξασφάλισαν και μαθηματικά την παρουσία τους στη μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2016-2017.

Το παιχνίδι στο Νησί των Φαιάκων ήταν σκληρό, με δυνατά μαρκαρίσματα. Και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ από το πρώτο ημίχρονο, "καθάρισαν" το παιχνίδι στο δεύτερο. Στο 54' το φάουλ του Χιντζίδη από τα 30 μέτρα κατέληξε στα δίχτυα. Παρά το γεγονός πως η "Ελαφρά Ταξιαρχία" προσπάθησε να αντιδράσει, ο Σουάνης σκόραρε και έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους.

Το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ, χάρισε στην Κέρκυρα την επιστροφή στη Super League.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Σουάνης, Αρναρέλλης (75' Κρητικός), Ζορμπάς, Γκόμες, Καρντόσο (28' Ανδρεόπουλος), Παμλίδης (57' Κόντος), Χιντζίδης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Νίκιτς.

Απόλλων (Γιώργος Βαζάκας): Αποστολίδης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Μπουτζίκος, Μπουντόπουλος (69' Στεργίδης), Κονέ, Παρπέξ, Φατιόν, Βάντερσον, Φομίν (5' Φαρινόλα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK