Μια ανάσα από τη Super League η Λάρισα

Με γκολ του Κουτσιανικούλη, η ΑΕΛ επικράτησε του Πανσερραϊκού στη Λάρισα με 1-0 και θέλει ήττα των Τρικάλων την Κυριακή (8/5) για να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο στη Super League.

Μια ανάσα από τη Super League η Λάρισα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια ανάσα από την άνοδό της στη Super League απέχει η ΑΕΛ, η οποία επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού στη Λάρισα και πλέον χρειάζεται ήττα των Τρικάλων την Κυριακή (8/5) προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για το γκολ. Η ΑΕΛ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε δοκάρι σε σουτ του Μαρουκάκη στο 30'. Ο καλός ρυθμός συνεχίστηκε και στο δεύτερο 45λεπτο, οι "βυσσινί" αύξησαν την πίεσή τους και έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ στο 67'. Ο Κουτσιανικούλης έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ (Σ. Τσιώλης):Ξενοδόχοβ, Βέρτζος, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης (46' Μασούρας), Βαρέλα (46' Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης, Καπός (66' Πάτο).

Πανσερραϊκός (Ν. Κάκογλου):Μέλκας, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Καρράς, Καψάλης, Σιάκκας (69' Ρούτσης), Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας, Δωματάς (81' Ανδρέου), Γιάντσης (73' Ντα Κόστα)

News 24/7

24MEDIA NETWORK