"Καθάρισαν" με συνοπτικές διαδικασίες Ξάνθη και Λαμία

Η Ξάνθη πέρασε με 2-1 από την έδρα του Πανσερραϊκού και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλό της, ενώ και η Λαμία δεν δυσκολεύτηκε στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας και με τη νίκη της με 2-0 πήρε την πρόκριση.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Πανσερραϊκός μπορεί να "καιγόταν" για την νίκη, ωστόσο η Ξάνθη κυριάρχησε στις Σέρρες και πέρασε εύκολα και άνετα με 2-1, παίρνοντας την πρωτιά στον όμιλο της στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι Ακρίτες άνοιξαν το σκορ με τον Κάστρο στο 32', ενώ στην επανάληψη κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Καπτέλι. Ο Πέτρος Ορφανίδης ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα, έκανε το 2-0 και ουσιαστικά "τελείωσε" το ματς. Το μόνο που κατάφερε ο Πανσερραϊκός ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 90' με τον Ζυγκερίδη.

Πανσερραϊκός (Περικλής Αμανατίδης):Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Τζιτζικαλάκης, Φουσού (67' Γκέκας), Παπουτσογιαννόπουλος (46' Καπτέλι), Γιαξής, Ρούτσης, Πόζογλου, Γκούρτσας (83' Ζυγκερίδης)

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς):Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Σιλά, Ορφανίδης Λ., Ντε Λούκας (60' Κώστας), Ορφανίδης Π., Ρότσε (65' Σαμπανίδης), Φασίδης, Μελιόπουλος, Κάστρο (46' Μπαξεβανίδης)

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα η Λαμία επικράτησε με 2-0 στο Αλκαζάρ του Απόλλωνα Λάρισας. Το ματς φυσικά θα ξεχαστεί σχετικά... γρήγορα μιας και δεν είχε σπουδαίες φάσεις, ωστόσο οι Λαμιώτες πήραν το τρίποντο που τους εξασφάλισε και την πρόκριση από τον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα γκολ για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ σημειώθηκαν σε πέντε λεπτά, με τον Ακόστα και τον Καραγιαννή να είναι οι σκόρερ της νίκης στο 55' και το 59'.

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης):Παϊτέρης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος (66' Λαμπρόπουλος), Χατζής, Σκούπρας, Μαυριάς (78' Λουκάς), Τσιλούλης, Σαχινίδης (70' Σουλίδης).

Λαμία (Μπάμπης Τεννές):Μελίσσας, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Λινάρδος (63' Πατσαρούχας), Αναστασόπουλος, Φράγκος (46' Κουτρομάνος), Ακόστα (79' Μανιάς), Καραγιάννης, Τσούκαλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK