Πιερικός-Βέροια 1-3

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια νίκησε με 3-1 τον Πιερικό στην Κατερίνη και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 3 νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της Football League.

Πιερικός-Βέροια 1-3

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 3' ο Κουτσοσπύρος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Το πρώτο μέρος δεν επιφύλασσε περαιτέρω συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται αρκετά και από τη βροχή που είχε μετατρέψει σε λίμνη τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 57' άρχισε η αντεπίθεση της ομάδας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη με τον Κάντι να ισοφαρίζει με γυριστό πλασέ μέσα από την περιοχή. Ο ίδιος παίκτης πρωταγωνίστησε και στη φάση του 61' με τον Καλτσά να επωφελείται από το γύρισμα και με κοντινέ πλασέ έκανε το 1-2 για την ομάδα του.

Η “βασίλισσα του Βορρά” συνέχιζε να πιέζει και στο 71' είχε διπλή ευκαιρία με τους Καλτσά και Ολαϊτάν, αλλά αμφότεροι δεν βρήκαν στόχο. Ο τελευταίος έκανε εξαιρετική προσπάθεια στο 74' και αφού επωφελήθηκε από κόντρα σε αντίπαλο αμυντικό και με δεξί πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Πιερικός: Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Δήμου, Κοντέων, Ιντζόγλου, Πέντα, Μπλαζέφσκι (77' Περουτζίνι), Θάνος (46' Κωνσταντινίδης), Κουτσοσπύρος.

Βέροια: Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς (85' Τάντιτς), Φαρινόλα, Ολαϊτάν (90+1' Λαναρής), Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης (78' Γελαδάρης), Γεωργιάδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK