"Έκλεψε" βαθμό ο Πανσερραϊκός, τα δοκάρια σταμάτησαν τα Χανιά, "λευκή" ισοπαλία στη Λαμία

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν σε πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου "έκλεψαν" βαθμό στο φινάλε, ενώ τα δοκάρια σταμάτησαν τα Χανιά που ηττήθηκαν από τον Κισσαμικό.

"Έκλεψε" βαθμό ο Πανσερραϊκός, τα δοκάρια σταμάτησαν τα Χανιά, "λευκή" ισοπαλία στη Λαμία
INTIME SPORTS

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Ο Απόλλων Σμύνρης εξακολουθεί να πετά βαθμούς στο πρωτάθλημα της Football League. Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αχαρναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική, η "ελαφρά ταξιαρχία" έμεινε στο μηδέν με τη Λαμία σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, ωστόσο ο Απόλλων κατάφερε να το ισορροπήσει και από το 25' και μετά να γίνει πιο επικίνδυνος. Στο 51' η Λαμία είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όμως η κεφαλιά του Νεόφυτου έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ταΐρη. Οι παίκτες του Βοσνιάδη απάντησαν με τον Παρπέξ στο 77' χωρίς όμως αποτέλεσμα με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Λαμία: Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντέων, Κοτσώνης, Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Σερτζίνιο, Νεόφυτος, Τζόκιτς (76' Ενγκουέμ), Πίντο (58' Αντωνίου), Τριανταφυλλάκος (87' Τόσκας)

Απόλλων Σμύρνης: Ταϊρης, Πάνος, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Γκότοβος, Λαγός (68' Τζιώρας), Κονέ (83' Αλμπάνης), Παρπέξ, Φατιόν, Συμελίδης (53' Φαρινόλα), Κρητικός.

Χανιά - Κισσαμικός 0-1

"Έκλεψε" βαθμό ο Πανσερραϊκός, τα δοκάρια σταμάτησαν τα Χανιά, "λευκή" ισοπαλία στη Λαμία
INTIME SPORTS

Στο τοπικό ντέρμπι, ο Κισσαμικός νίκησε με 1-0 τα Χανιά, οι προσπάθειες των οποίων σταμάτησαν όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές στα δοκάρια. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, αλλά τα Χανιά ήταν εκείνα που έφτασαν πιο γρήγορα κοντά στο γκολ, με τον Λαζαρίδη να πραγματοποιεί δύο εξαιρετικές επεμβάσεις στο 11'.

Το πρώτο δοκάρι για τους γηπεδούχους ήρθε στο 38' σε σουτ του Ρίκκα, το δεύτερο στο 76' με τον Γκέσιο και το τρίτο στις καθυστερήσεις με τον Λίτα, που έχασε μεγάλη ευκαιρία να "κλέψει" το βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε.

Χανιά: Μπλάζιτς, Γεωργίου, Παγώνης, Κουρδάκης, Μπριλάκης, Ηρακλής, Ρίκκα (65' Λίτα), Δεινόπαπας (82' Σταματής), Τσούτσης (50' Σαΐν), Μασάδο, Σαΐν.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου (57' Τσοντάκης), Πότσι, Σελινιωτάκης, Μάντζης (83' Σμίλτος), Μάνιας, Βαττής (69' Τσικουδάκης), Ποσίνκοβιτς.

Καλλιθέα - Πανσερραϊκός 1-1

"Έκλεψε" βαθμό ο Πανσερραϊκός, τα δοκάρια σταμάτησαν τα Χανιά, "λευκή" ισοπαλία στη Λαμία
INTIME SPORTS

Καλλιθέα και Πανσερραϊκός πήραν από ένα βαθμό σε ένα ματς με τρομερό φινάλε. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο τα πολλά λάθη εκατέρωθεν είχαν ως αποτέλεσμα να μην έχουμε τη μεγάλη φάση στο ματς μέχρι το 40'. Στο σημείο εκείνο οι παίκτες του Νίκου Παντέλη έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, με το σουτ του Φράγκου να σταματά στο δοκάρι.

Το σκορ άνοιξε για την Καλλιθέα στο 67' ο Φερέιρα Τζάκσον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ανδρούτσου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ενώ όλα έδειχνα πως η Καλλιθέα θα πάρει το "τρίποντο" στο "Ελ Πάσο" τα πάντα ανατράπηκαν στο φινάλε. Στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ο Φουρτάδο ανέλαβε την εκτέλεση και "έγραψε" το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Καλλιθέα: Κατσούλης, Λεβέντης, Σταμόπουλος (55' Σταύρου), Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (71' Τεγούσης), Μπούζας, Τζάκσον, Φράγκος Λουκάνοβιτς (61' Μασένα).

Πανσερραϊκός: Ανδρούτσος, Στεργιανό, Κουκόλης, Σιάκκας, Ιωαννίδης, Τσιμίκας (80' Ρούτσης), Μπαλού, Ραμίρες (63' Πόποβιτς), Μπεριάν (72' Αγγελούδης), Ατματσίδης, Φουρτάδο.

Αχαρναϊκός -Ολυμπιακός Βόλου 1-1

"Έκλεψε" βαθμό ο Πανσερραϊκός, τα δοκάρια σταμάτησαν τα Χανιά, "λευκή" ισοπαλία στη Λαμία
INTIME SPORTS

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση του Αχαρναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Μενίδι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 44' με γκολ του Ντεπέτριτς, ο οποίος ωραία κοφτή ντρίμπλα "άδειασε" τον αντίπαλό του και με το αριστερό έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Παγούδη.

Ο Αχαρναϊκός ανέβασε την πίεσή του για την ισοφάριση, η οποία τελικά ήρθε στο 86' με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Αθανασίου. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να "κλέψουν" τους τρεις βαθμούς στο φινάλε όταν ο Ομπράντοβιτς έστρωσε στον Φιγκέιρα, ο οποίος όμως έστειλε την μπάλα πάνω σε παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου.

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Σωτηράκος, Μωϋσιάδης, Κωστόπουλος, Μαρής (67' Φιγκέιρα), Χριστοφιλέας, Ομπράντοβιτς, Μουστάκης, Ματσούκας (56' Καλογερόπουλος), Ταμπάκης (46' Αθανασίου), Παβίσεβιτς.

Ολυμπιακός Βόλου: Στρατηλάτης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Καραμανλής, Τσιάρας, Φερνάντες (53' Νάστος), Νικολιάς (71' Μοράν), Τσιλιγκίρης, Αλαμάνης (82' Χιντζίδης), Ντεπέτρις.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή 16/10

16:00 Αγροτικός Αστέρας - Ζάκυνθος 1-0

(53' Τσεμπερίδης)

Σάββατο 17/10

18:00 ΑΕΛ - Εργοτέλης 2-1

Κυριακή 18/10

16:00 Παναιγιάλειος - Πανελευσινιακός 2-0

(15' Πέριτς, 85' Τζίλας)

16:00 Κέρκυρα - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

(19' Ντουαλά, 28' Κόντος)

16:00 Παναχαϊκή - Τρίκαλα 0-0

Δευτέρα 19/10

15:30 Καλλιθέα - Πανσερραϊκός 1-1

16:00 Αχαρναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 1-1

18:00 Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 0-0

18:00 Χανιά - Κισσαμικός 0-1

Το live

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK