Ο Απόλλων μπλόκαρε τον Ηρακλή, εμφατικό "διπλό" του Ολυμπιακού Βόλου στην Κόρινθο

Με γκολ του Παναγιώτη Λαγού στο 59ο λεπτό, ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 τον Ηρακλή στο "Γ. Καμάρας" και προσπέρασε την ΑΕΛ στην τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ της Football League. Πέρασε από την Κόρινθο ο Ολυμπιακός Βόλου (3-1 την Παναχαϊκή).

Ο Απόλλων μπλόκαρε τον Ηρακλή, εμφατικό "διπλό" του Ολυμπιακού Βόλου στην Κόρινθο
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Λαγός έγινε ευρέως γνωστός ως παίκτης του Ηρακλή, εν προκειμένω όμως, έμελλε να τον πληγώσει, χαρίζοντας στον Απόλλωνα Σμύρνης τη νίκη με 1-0 στο "Γ. Καμάρας".

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης επεφύλασσε ελάχιστες συγκινήσεις και τον τραυματισμό του Εμάνουελ Περόνε, ενώ και το δεύτερο δεν ενθουσίασε τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Ριζούπολης.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 59ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Λαγού (η μπάλα κόντραρε και ξεγέλασε τον Χουάντερσον), ενώ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα καταγράφηκε μόλις μία φάση (εκπληκτική απόκρουση του Χουάντερσον σε φάουλ του Λάζαρ Άρσιτς στις καθυστερήσεις).

Απόλλων Σμύρνης (Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ψιάνος, Βάντερσον, Λαγός, Ανγκούλο (84' Ηρακλής), Μπαμ Μπαμ (46' Άρσιτς), Φαρινόλα (71' Τζιώρας).

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Περόνε (31' Λουκίνας), Κυριακίδης (83' Σιατραβάνης), Τσιλιανίδης (56' Πασάς).

Ο Απόλλων μπλόκαρε τον Ηρακλή, εμφατικό "διπλό" του Ολυμπιακού Βόλου στην Κόρινθο
INTIME SPORTS

Η συγχώνευση με την Κόρινθο και η πρώτη εμφάνιση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης του Ισθμού δεν έφεραν γούρι στην Παναχαϊκή, η οποία ηττήθηκε 3-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου και παρέμεινε στην ουρά της ειδικής βαθμολογίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με πλασέ του Γιώργου Θέου, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, εκείνη του Δημήτρη Σπανού ισοφάρισε στο 21ο με τον Ματθαίο Μαρουκάκη που εκμεταλλεύθηκε λάθος γύρισμα του Στάθη Ρόκα.

Η τάξη... αποκαταστάθηκε στο 37ο λεπτό με κεφαλιά του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, έπειτα από σέντρα του Θέου, ενώ και το δεύτερο μέρος ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος είχε δοκάρι στο 53' με δυνατό σουτ του Διαμαντόπουλου και γκολ στο 61' με ωραίο σουτ του Φίλιππου Σκοπελίτη.

Παναχαϊκή (Σπανός): Δήμιζας, Άλμπι, Κάργας (78' Χοτζάλι), Ασίγκμπα, Κοντοχρήστος, Γκαντιάγκα, Χούσα, Στεργίδης (85' Τρίγκας), Φουρλάνος (56' Κορέτα), Κυβελίδης, Μαρουκάκης.

Ολυμπιακός Βόλου (Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Κυριζίδης, Θέος (67' Μακρυδημήτρης), Σκοπελίτης (74' Καρράς), Ρόκας (80' Μαργαρίτης), Μπάρμπας, Μπουτζίκος, Ζέρης, Διαμαντόπουλος, Γιαλούσης, Μπιτάνγκ.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-1 (VIDEO)

Δραματικό φινάλε στην Ζάκυνθο, σε περιπέτειες ο Παναιγιάλειος

News 24/7

24MEDIA NETWORK