ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (VIDEO)

Με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γροντή, ο οποίος πέτυχε το πρώτο επαγγελματικό γκολ του η ΑΕΚ έκαμψε -έστω και δύσκολα- την αντίσταση του μαχητικού Ολυμπιακού Βόλου και συνεχίζει ακάθεκτη στα πλέι οφ της Football League.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-0 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αφήνοντας στον πάγκο αρκετά από τα βασικά στελέχη. Αυτό δημιούργησε πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς οι "κιτρινόμαυροι" δυσκολεύονταν να απειλήσουν επικίνδυνες φάσεις μπροστά από την εστία του Ρίζου.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους και προσπάθησαν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων να απειλήσουν τον Ηλία Βούρα. Μάλιστα, έχασαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, αλλά τα σουτ του Διαμαντόπουλου δεν βρήκαν στόχο, με τον Βούρα να πραγματοποιεί μία εκπληκτική απόκρουση στο 31ο λεπτό.

Η "Ένωση" πίεσε για το γκολ, αλλά τα σουτ που επιχείρησαν οι Γιόχανσον, Γροντής και Αραβίδης δεν θορύβησαν τον Ρίζο.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Δέλλα πίεσαν για το γκολ και είδαν τους κόπους τους να αποδίδουν καρπούς στο 49'. Ο Μπαρμπόσα έκανε την συρτή σέντρα από αριστερά, ο Αραβίδης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά το σουτ του κατέληξε στο δεξί δοκάρι. Στην επαναφορά όμως ο Γροντής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Οι αρκετές αλλαγές έριξαν το ρυθμό στον αγώνα, με τους "κιτρινόμαυρους" να πιέζουν για το δεύτερο γκολ, ώστε να "κλειδώσουν" τη νίκη, ενώ ο Ολυμπαικός Βόλου ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, προκειμένου να φέρει το ματς στα ίσα. Όμως, όποτε χρειάστηκε ο Βούρας δήλωσε "παρών" και έσωσε την ομάδα του, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Το τελικό σφύριγμα βρήκε την ΑΕΚ να πανηγυρίζει ακόμα μία νίκη στο δρόμο προς την Super League.

Σχόλιο

Σε ένα κακό ματς από πλευράς θεάματος η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον μαχητικό Ολυμπιακό Βόλου. Οι αρκετές αλλαγές του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος επέλεξε να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, αποδιοργάνωσαν τους "κιτρινόμαυρους", με αποτέλεσμα η "Ένωση" να αντιμετωπίσει προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Τελικά, όπως συμβαίνει σε τέτοια ματς, στη μοναδική σημαντική ευκαιρία στον αγώνα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν με τον Δημήτρη Γροντή, συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα.

Το live

18:34
Καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League.
18:35
H "Ένωση" βρίσκεται στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πέμπτος με 4.
18:39
Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν τη νίκη για να "κλειδώσουν" σε μεγάλο βαθμό την άνοδο στη Super League, καθώς βρίσκονται ήδη 12 βαθμούς μπροστά από τον τρίτο Απόλλωνα Σμύρνης με 6 αγωνιστικές (συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής) να απομένουν.
18:41
Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου προέρχεται από νίκη στην Κόρινθο απέναντι στην Παναχαϊκή με 1-3 και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.
18:44
Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές με μικρότερο χρόνος συμμετοχής, αφήνοντας στον πάγκο αρκετά από τα βασικά στελέχη της ΑΕΚ.
18:46
Ο Ηλίας Βουράς πήρε τα γάντια του βασικού αντί του Γιάννη Ανέστη. Ο Γιώργος Σαρρής θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ο Αμπλαγιέ Φαγιέ θα βρεθεί στο πλευρό του Γιάκομπ Γιόχανσον, ενώ ο Δημήτρης Γροντής θα παίξει πίσω από τον προωθημένο Χρήστο Αραβίδη.
18:47
Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Βούρας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Σαρρής, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Φαγέ, Πλατέλλας, Γροντής, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.
Ολυμπιακός Βόλου: Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ρόκας, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης, Θέος, Διαμαντόπουλος.

18:52
Την ίδια ώρα (19:00) διεξάγονται και οι παρακάτω αναμετρήσεις:

Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης
Ηρακλής - ΑΕΛ
18:53
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη των συγκεκριμένων αγώνων ΕΔΩ.
18:56
Λίγος κόσμος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. 
19:01
Οι παίκτες των δύο ομάδων κάνουν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.
19:03
1' Έναρξη του αγώνα.
19:05
Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά του αγώνα.
19:06
3' Σουτ από τον Φαγέ, απελπιστικά άστοχο.
19:07
4' Καλό σουτ από τον Γιόχανσον, η μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι του Ρίζου.
19:11
Η ΑΕΚ ελέγχει το παιχνίδι, αλλά δεν έχει καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Ρίζου.
19:12
9' Κίτρινη κάρτα στον Ρόκα για σκληρό μαρκάρισμα στον Πλατέλλα.
19:15
Δυσκολεύεται στην ανάπτυξη του παιχνιδιού η "Ένωση".
19:18
15' Καλή στιγμή για την ΑΕΚ! Ο Αραβίδης βγήκε τετ α τετ με τον Ρίζο από πλάγια θέση, προσπάθησε να κρεμάσει τον έμπειρο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρια!
19:19
16' Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου! Κακό διώξιμο του Μπάκακη μέσα στην μεγάλη περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Διαμαντόπουλο, αλλά το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ!
19:22
Η "Ένωση" κερδίζει διαρκώς στημένες φάσεις γύρω από την μεγάλη περιοχή, αλλά δεν μπορεί -μέχρι στιγμής- να τις εκμεταλλευτεί.
19:24
21' Ακόμα μία σημαντική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου! Πλασέ στην κίνηση από τον Διαμαντόπουλο και εκπληκτική απόκρουση από τον Βούρα!
19:27
23' Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Αραβίδης έβγαλε τον Πλατέλλα τετ α τετ με τον Ρίζο, ύστερα από λάθος του Μπάρμπα, αλλά ο 26χρονος άσος άργησε και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων μπλόκαρε.
19:27
24' Σουτ του Γροντή, ψηλά άουτ.
19:35
31' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ο Μπιτάνγκ βρέθηκε ανενόχλητος στην μεγάλη περιοχή, σούταρε, αλλά ο Μπακάκης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ!
19:38
34' Ο Μπακάκης έστρωσε την μπάλα στον Φαγέ, αλλά το σουτ του Σενεγαλέζου πέρασε πολλά μέτρα άουτ.
19:38
Διακοπή λόγω τραυματισμού του Σκοπελίτη.
19:43
Έχει πέσει ρυθμός του αγώνα στα τελευταία λεπτά. Η ΑΕΚ δυσκολεύεται να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου.
19:49
45' Παραλίγο αυτογκόλ! Ο Μπαρμπόσα έκανε τη συρτή μπαλιά από αριστερά, ο Μπουτζίκος έκανε λάθος διώξιμο, αλλά ο Ρίζος πριν περάσει η μπάλα την γραμμή έδιωξε μακριά!
19:49
46' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.
20:07
46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
20:10
49' ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ! Ο Μπαρμπόσα έβγαλε συρτή μπαλιά στον Αραβίδη, ο οποίος έκανε την προβολή που κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Ρίζου, αλλά στην επαναφορά ο Γροντής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!
20:12
Το πρώτο γκολ του Δημήτρη Γροντή σε επαγγελματικό επίπεδο με την ΑΕΚ.
20:14
53' Ο Μπιτάνγκ έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βούρα.
20:17
Διακοπή στον αγώνα λόγω τραυματισμού του Μπακάκη.
20:18
57' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Γεωργέας στη θέση του Μπακάκη.
20:25
Πιέζει η ΑΕΚ για το δεύτερο γκολ, προσπαθεί να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων ο Ολυμπιακός Βόλου.
20:26
65' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Ανάκογλου στη θέση του Γροντή.
20:28
67' Σέντρα του Αραβίδη, κεφαλιά του Μπαρμπόσα, μπλόκαρε ο Ρίζος.
20:30
69' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Μπαλντοβαλίεφ στη θέση του Σκοπελίτη.
20:32
71' Σουτ από τον Μπαρμπόσα στην κίνηση, ύστερα από σέντρα του Ανάκογλου, η μπάλα ψηλά άουτ!
20:33
72' Φάουλ σε καλή θέση για την ΑΕΚ.
20:34
73' Ο Σοϊλέδης εκτέλεσε τα φάουλ, η μπάλα πάνω από την εστία του Ρίζου.
20:38
77' Ωραία ατομική ενέργεια του Πλατέλλα, όποιος εκανε το σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Ρίζος απέκρουσε!
20:39
78' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Φαγέ εκτός, ο Ντακόλ εντός.
20:40
79' Σέντρα σουτ του Γιαλούση, πάνω από την εστία του Βούρα.
20:41
80' Κίτρινη κάρτα στον Τριανταφυλλάκο.
20:47
85' Καλή στιγμή για την ΑΕΚ! Ο Γιόχανσον έτρεξε όλο το γήπεδο, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.
20:48
87' Σουτ του Κυζιρίδη, άστοχο.
20:49
88' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ο Μπιτάνγκ έκανε του σουτ, αλλά ο Βούρας έπεσε στην αριστερή γωνία του και μπλόκαρε την μπάλα!
20:52
Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.
20:55
93' Τέλός του αγώνα. ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου 1-0.

News 24/7

24MEDIA NETWORK