Ο Αχαρναϊκός το ντέρμπι, αλύγιστη η Αναγέννηση

Με γκολ του Γέσιτς στο 56ο λεπτό, ο Αχαρναϊκός πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Καλλιθέας (0-1), ρίχνοντας τους φιλοξενούμενους στις θέσεις του υποβιβασμού. Με εννιά παίκτες τελείωσε το ματς κόντρα στον Αιγινιακό η Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά κατάφερε να πάρει ένα "χρυσό" βαθμό (1-1). Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες.

Ο Αχαρναϊκός το ντέρμπι, αλύγιστη η Αναγέννηση
INTIME SPORTS

1ος Όμιλος

Καλλιθέα - Αχαρναϊκός 0-1

"Μπαρούτι" μύριζε από νωρίς η αναμέτρηση του Ταύρου ανάμεσα σε Καλλιθέα και Αχαρναϊκό. Λίγο πριν την έναρξη του ματς, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, με ανταλλαγή καπνογόνων και καθισμάτων.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ όμως επενέβησαν και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Το πάθος κυριάρχησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με τις μονομαχίες στο κέντρο να είναι σκληρές και τη μπάλα να φτάνει δύσκολα στις δύο εστίες. Τελικά το γκολ ήρθε στο 56ο λεπτό, με τον Αχαρναϊκό να είναι αυτός που έλυσε το γόρδιο δεσμό. Σκόρερ ήταν ο Γέσιτς με σουτ από το ύψος της περιοχής. Μετά το γκολ ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά, με τους φιλοξενούμενους να γυρνούν σε θέση άμυνας και να προσπαθούν να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Η Καλλιθέα δεν κατάφερε να απειλήσει στα επόμενα λεπτά, με το 0-1 να μένει μέχρι το φινάλε και τους γηπεδούχους να πέφτουν στις θέσεις του υποβιβασμού.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Επισκοπή - Ερμιονίδα 0-2

(13' Συμελίδης, 69' Δωματάς)

Παναιγιάλειος - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

2ος Όμιλος

Αιγινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

Δυναμικά ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Αιγινιακός, δημιουργώντας κάποιες φάσεις προς στην εστία της Αναγέννησης. Στο 35' οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Σάββα, ο Πέντα έβγαλε τη σέντρα στην περιοχή και ο Γουέλκαμ άνοιξε το σκορ με προβολή.

Ο Αχαρναϊκός το ντέρμπι, αλύγιστη η Αναγέννηση
INTIME SPORTS

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Νίκιτς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε με 10 τους φιλοξενούμενους. Με το "καλημέρα" όμως του δευτέρου ημιχρόνου, η Αναγέννηση αν και με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με γκολ του Βουτσιά. Στο 65ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες καθώς ο Δημόπουλος αποβλήθηκε κι αυτός με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση των γηπεδούχων και πήραν ένα "χρυσό" βαθμό που τους διατηρεί στις θέσεις της παραμονής.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Τύρναβος - Αγροτικός Αστέρας 2-1

(6' Αλεξίου, 35' Πακόνγκ - 59' Μίλιτς)

Ζάκυνθος - Πιερικός 3-0 (άνευ αγώνα)

Ο Πιερικός αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η βαθμολογία (Νότιος Όμιλος):

1. Ερμιονίδα 17

2. Αχαρναϊκός 16

3. Παναιγιάλειος 13

---------------------------

4. Καλλιθέα 12

5. Ηρακλής Ψαχνών 7

6. Επισκοπή 0

Αναλυτικά η βαθμολογία (Βόρειος Όμιλος):

1. Αγροτικός Αστέρας 12

2. Αν. Καρδίτσας 10 (5-4)

3. Ζάκυνθος 10 (7-7)

------------------------------

4. Αιγινιακός 9

5. Τύρναβος 8

6. Πιερικός -3 (αποσύρθηκε)

* Μένουν στην Football League οι τρεις πρώτοι κάθε ομίλου, υποβιβάζονται οι υπόλοιποι.

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK