Ανατροπή ο Εργοτέλης, επέστρεψε στις νίκες η Κέρκυρα

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 24', ο Εργοτέλης επικράτησε τελικά του Πανελευσινιακού με 3-1 στο Παγκρήτιο. Επιστροφή στις νίκες για την Κέρκυρα, η οποία μετά την ήττα από τα Τρίκαλα στη Football League και την ισοπαλία με την Παναχαϊκή στο Κύπελλο, επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού. Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Ανατροπή ο Εργοτέλης, επέστρεψε στις νίκες η Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Εργοτέλης - Πανελευσινιακός 3-1

Ανατροπή στο Παγκρήτιο για τον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 24ο λεπτό, όταν ο Μπλάνκο βγήκε στην κόντρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαμπράκη. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς ένα μόλις λεπτό αργότερα, ο Μπουρσέλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 71' η ομάδα του Λαμπράκη έφτασε και σε δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Μάνο, ο οποίος έσπρωξε με το στήθος την μπάλα στην εστία του Πανελευσινιακού. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε για τον Εργοτέλη ο Καλέ στο 79'.

Εργοτέλης: Δερμιτζάκης, Ρέντζας (87' Στεφάνοβιτς), Γιαλούσης, Γρομητσάρης, Κυριακόπουλος, Αυγενικού (71' Κούτρης), Μπουρσέλης, Μάνος, Καμαρά, Καλέ, Ίνιατς (65' Παμλίδης).

Πανελευσινιακός: Μανιάτης, Τσίγκρος, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Λίτσος, Κακαράς, Ταμπάκης (69' Βιγιαφάνε), Γκεμίσης (73' Γιαννιτσάνης), Πούρνος (56' Νικολάου), Τσολακίδης, Μπλάνκο.

Κέρκυρα - Πανσερραϊκός 1-0

Επιστροφή στις νίκες για την Κέρκυρα. Μετά την ήττα από τα Τρίκαλα στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Football League και την ισοπαλία με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο, οι Φαίακες πανηγύρισαν το "τρίποντο" στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Η αστοχία του Ντουαλά στο πρώτο ημίχρονο δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πάρουν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο ο 28χρονος μέσος από τη Γουϊνέα Ισημερινού ήταν αυτός που τελικά βρήκε δίχτυα στο 49' με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, χαρίζοντας και τη νίκη στην ομάδα του.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σουάνης, Κρητικός, Γκόμες, Ντουαλά, Κόντος (63΄Καραγιαννίδης, 80' Παρασκευαΐδης), Όμο, Ντιόγκο, Ντατίδης (30' Ζορμπάς), Φάμπιο.

Πανσερραϊκός: Ανδρούτσος, Σιάκκας, Κουκόλης, Ιωαννίδης, Στεργιανός, Ρούτσης, Ολίσε, Μπαλού (58' Κιόσε), Ατματσίδης (68' Πόποβιτς), Παπαστεργίου (57' Μπεριάν), Φουρτάδο.

Παναιγιάλειος - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Στο 0-0 έμειναν στο Αίγιο Παναιγιάλειος και Απόλλων Σμύρνης σε ένα ματς χωρίς πολλές συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς, κερδίζοντας μερικά μέτρα στο γήπεδο. Οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, ο Παναιγιάλειος ανέβασε ρυθμούς στο τελευταίο τέταρτο, πιέζοντας ασφυκτικά τους παίκτες του Βοσνιάδη, όμως ο Ταΐρης κράτησε ανέπαφη την εστία του με αποτέλεσμα το ματς να λήξει χωρίς σκορ.

Παναιγιάλειος: Πίτκας, Ομάρ, Ιωάννου, Φωτιάς, Γκοτσούλιας, Μπούνας (69' Μπουρλάκης), Μίλιτς (74' Πέτριτς), Σπίνουλας, Σταμογιάννος, Ζουνίνιο (85' Παπουτσής), Σκαρτσίλας.

Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης, Πάνος, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Γκότοβος, Παρπέξ, Φατιόν, Συμελίδης (83' Κρητικός), Φαρινόλα (46' Κονέ), Αλμπάνης (68' Πολίτης, Τζιώρας.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Κυριακή (1/11)

15:00 Λαμία - Κισσαμικός 0-0

15:00 Κέρκυρα - Πανσερραϊκός 1-0

(49' Ντουαλά)

15:00 Αχαρναϊκός - Αγροτικός Αστέρας 2-0

(60' Ομπράντοβιτς, 73' πεν. Παβίσεβιτς)

15:00 Εργοτέλης - Πανελευσινιακός 3-1

(25' Μπουρσέλης, 71' Μάνος, 79' Καλέ / 24' Μπλάνκο)

15:00 Παναιγιάλειος - Απόλλων Σμύρνης 0-0

15:00 Παναχαϊκή - Ζάκυνθος 0-0

18:00 ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου

Δευτέρα (2/11)

16:00 Καλλιθέα - Χανιά

18:00 Αναγέννηση - Καρδίτσας - Τρίκαλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Football League

Το LIVE των αναμετρήσεων

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK