Επιτέλους εντός έδρας νίκη για την ΑΕΛ

Παρότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες για μισή ώρα, η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη της στο "AEL FC ARENA", με θύμα την Παναχαϊκή.

Επιτέλους εντός έδρας νίκη για την ΑΕΛ

ΑΕΛ - Παναχαϊκή 2-1

Εν αντιθέσει με τα προηγούμενα τρία εντός έδρας παιχνίδια, η ΑΕΛ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και μάλιστα νωρίς-νωρίς.

Μόλις στο 11' ο Ζεκίνια άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ενώ τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Σεσίνια διπλασίασε τα τέρματα των "βυσσινί".

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η ΑΕΛ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αραμπατζή, απόφαση που εξόργισε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους. Δύο λεπτά αργότερα, η Παναχαϊκή έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς, όταν η προσπάθεια του Ντίνα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Σωτηρίου.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι παραβίασαν την αντίπαλη εστία με τον Κυβελίδη, όμως, τα χρονικά περιθώρια είχαν στενέψει αρκετά και η ομάδα του Κρις Κόουλμαν πήρε το τρίποντο.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Κρις Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Ταλ, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Χατζής, Νεμπεγλέρας (63' Παπαγεωργίου), Γκονζάλες (79' Χασομέρης), Μπόα Μόρτε, Σεσίνια, Ζεκίνια.

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Κοκκίνης (46' Κοιλιάρας), Πακάλτσης (46' Κυβελίδης), Ιωάννου, Τσεμπερίδης, Φούφουλας, Μενδρινός (78' Ατματζίδης), Ουρτάδο, Ντίνας, Φουρτάδο.

Πλατανιάς - Φωκικός 2-0

Στο κατάμεστο Δημ. Στάδιο του Μάλεμε, ο Πλατανιάς συνέχισε την ανοδική του πορεία επικρατώντας εύκολα του Φωκικού με 2-0.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά προηγήθηκε στο 24ο λεπτό με πέναλτι του Μιρτσέτα, ενώ στο 80', ο Νασλίδης με τρομερό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο κρητικός σύλλογος παραμένει αήττητος στην κορυφή της Football League, μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Πότσι (92' Μανουσάκης), Ναλζίδης, Μιρτσέτα (72' Μαρτσάκης), Δράμι, Παληγεώργος, Τζάνης, Μαραγκουδάκης, Κουρτεσιώτης, Γκονζάλες, Θεοδωρέλης.

Φωκικός (Μιχάλης Κασάπης): Χάχαλης, Χαλούλος, Δημήτρης, Δημητρίου, Καλλέργης (38' Φαρμάκης), Φροξυλιάς, Σιάκκας, Σκαρίμπας, Κωστόπουλος, Δήμας (32' Νικόλτσης), Στόικος.

Βύζας Μεγάρων - Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1

Το "τρένο" που λέγεται Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν σταμάτησε την ξέφρενη πορεία της ούτε στην Φυλή.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου επικράτησε 1-0 του Βύζαντα, ο οποίος αγωνίστηκε σε ουδέτερο γήπεδο, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιόνδη στο 91'.

Οι -τυπικά- γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ρωμαΐδη στη φάση απ' όπου προήλθε το πέναλτι για τα Γιαννιτσά.

Οι συνθέσεις:

Βύζας Μεγάρων (Νίκος Παντέλης): Κοτταράς, Φραγκής, Ρωμαΐδης, Γκούμας, Μουστάκης, Λίτσης, Μωυσίδης, Πλάτανος, Σκαφτούρος, Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Γ. Παπαδόπουλος, Τέλλος, Χατζόγλου, Κυζιρίδης, Γιόνδης, Νταντίδης, Σπαθάρας, Θ. Παπαδόπουλος, Μπέκας, Μπαξεβάνος.

Πανθρακικός - Αγροτικός Αστέρας 2-0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Σουλτανίδη που πέρασε ως αλλαγή στο 62', ο Πανθρακικός σημείωσε την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια, παρότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες το τελευταίο 20λεπτο (αποβλήθηκε ο Λιαπάκης).

Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 75' με κεφαλιά και "κλείδωσε" τη νίκη των γηπεδούχων στο 94' με πλασέ.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Χρήστου, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης (46' Μουνάφο), Λιαπάκης, Μπαλού, Μινγκας, Μπαϊκαρά, Κοντογουλίδης (78' Βαγγελόπουλος), Σίμωσης (62' Σουλτανίδης).

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Παπαδόπουλος, Μερεσιώτης, Μαργαρίτης, Ασπρίδης, Τσουκαλίδης, Πετρίσεβιτς, Καρακατσάνος, Παμποέ, Στεφανίδης, Σαμουηλίδης (80' Καπνίδης).

Καλλονή - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Οι δύο ομάδες απέδειξαν και πάλι ότι είναι... τσακωμένες με το γκολ, καθώς τα τρία από τα έξι φετινά τους παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα με το άχαρο 0-0.

Η σημαντικότερη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε από πλευράς Ηρακλή, στο 30', όταν η προσπάθεια του Ροντρίγκο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Σουλογάνη.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη "λευκή" ισοπαλία της Καλλονής.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Καρακώστας, Τραορέ, Γάλας (57' ντος Σάντος), Τζιωρτζιόπουλος, Σκάγκλια, Μαρσέλο, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο, Μανούσος (75' Τριανταφύλλου), Μανουσάκης.

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Γιώτας, Ζουλιώτης, Φιλιππάκος (51' Τελκίνσκι), Ροντρίγκο, Ντελέκος (75' Σεφερίδης), Τσοκάνης (60' Γανωτής), Λιόσης, Δελήμπασης.

Βέροια - Αναγέννηση Επανομής 2-0

Μετά τις ήττες από ΑΕΛ και Εθνικό Αστέρα, η Βέροια επανήλθε στις επιτυχίες, καταβάλλοντας την Αναγέννηση Επανομής.

Η τύχη ήταν σύμμαχος των γηπεδούχων, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό, ο πρώην Γεωργιάδης με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στην πρώην ομάδα του.

Στο 30ό λεπτό ο ευρισκόμενος πάνω στην τελική γραμμή της εστίας Κουρδάκης απέκρουσε την μπάλα με το χέρι, έπειτα από κεφαλιά του Καλογέρη, όμως, ο διαιτητής έδωσε εντολή να συνεχιστεί το ματς.

Τα πράγματα απλουστεύθηκαν για την Βέροια στο 38', όταν ο Τάντιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Λανγκλέ, Καλογέρης, Βεργώνης (75' Σιλιγαρδάκης), Καλτσάς (67' Φαρινόλα), Τάντιτς, Ολαϊτάν (84' Λαναρής), Κάντι.

Αναγέννηση Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Γεωργιάδης (46' Ναλμπάντης), Καραμανλής, Κάτσε (77' Τράκις), Τιάγκο (46' Γεωργίου), Γκέσιος, Δεινόπαπας.

Πιερικός - Εθνικός Αστέρας 0-0

Ο Πιερικός συνέχισε την παράδοση των τελευταίων αγώνων που τον θέλει να φέρνει 0-0.

Σε ένα μέτριο ματς που έλειπε το πάθος και οι ευκαιρίες, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό και παρέμειναν στην πρώτη 6άδα.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 80' για χέρι του Χατζηζήση μέσα στην περιοχή, ενώ από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι άγγιξαν τη νίκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν το σουτ του Ιντζόγλου τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Παναγιωτόπουλου.

Οι συνθέσεις:

Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Περουτζίνι (46' Κοντέων), Πέτρου, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Μπλαζέφσκι, Θάνος (46' Ελευθεριάδης), Κουτσοσπύρος (75' Γκουγκουλιάς).

Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Παναγιωτόπουλος, Παπαθανασίου, Παντίδος, Καρατζάς, Λαμπρόπουλος, Νάστος, Χωριανόπουλος, Παληγεώργος (79' Δάρρας), Χαϊκάλης (68' Χανιώτης), Σκαρτσίλας, Πασκούλεφ (57' Λουτσιάνο).

Πανσερραϊκός - Διαγόρας 1-0

Ο Πανσερραϊκός προβλημάτισε με την εμφάνισή του, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τον Διαγόρα και να διατηρηθεί στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 12ο λεπτό από τον Στεφανίδη. Ο τελευταίος έγινε αποδέκτης μιας ωραίας μπαλιάς του Ανάκογλου, μπήκε στην περιοχή από αριστερά και νίκησε τον Πονηρό.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Γουμάγιας, Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Γκόμες (75' Τσαούσης), Στεφανίδης, Ανάκογλου (89' Μουσικάκης), Περπερίδης, Βρούτσινα (60' Βουτσιάς), Παντελιάδης.

Διαγόρας (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός, Μαριεττάκης (75' Παπαδημητρίου), Πουλόπουλος, Μουσταφίδης, Μπαούρης, Καρπαθάκης, Αυγενικού, Μπακάλης, Επιφανής (62' Βουκαΐλοβιτς), Χατζηκοσμάς, Λερογιάννης (81' Ρούσσος).

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Καλλιθέα - Θρασύβουλος 2-1

(45' Αρκούδας, 57' Καλτσάς / 47' Βασιλείου)

Πλατανιάς - Φωκικός 2-0

(24' πεν. Μιρτσέτα, 80' Ναζλίδης)

Καλλονή - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

ΑΕΛ - Παναχαϊκή 2-1

(11' Ζεκίνια, 41' Σεσίνια / 86' Κυβελίδης)

Πανθρακικός - Αγροτικός Αστέρας 2-0

(75', 94' Σουλτανίδης)

Πιερικός - Εθνικός Αστέρας 0-0

Βέροια - Αναγέννηση Επανομής 2-0

(3' αυτ. Γεωργιάδης, 38' Τάντιτς)

Βύζας Μεγάρων - Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1

(90' πεν. Γιόνδης)

Πανσερραϊκός - Διαγόρας 1-0

(12' Στεφανίδης)

Δείτε τι έγινε στον Νότιο και τον Βόρειο όμιλο της Football League 2.

Το live του Contra.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK