Ανατροπή σε 11 λεπτά για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 43' αλλά με δύο γκολ σε διάστημα 11 λεπτών έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1 τον Παναιγιάλειο στο ματς που ολοκλήρωσε την 7η αγωνιστική της Football League.

Ανατροπή σε 11 λεπτά για τον Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

Ένα χαμένο πέναλτι, μια αποβολή και τρία γκολ συνέθεσαν το σκηνικό της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Παναιγιάλειο που ολοκλήρωσε την 7η αγωνιστική της Football League και βρήκε νικήτρια την ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 12' όταν ο Πέριτς δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα. Αυτό που δεν έγινε στο 12' ήρθε μερικά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 43'. Ο Πέριτς με εκπληκτική ατομική προσπάθεια πέρασε τον αντίπαλό του και ο Καραμανλής στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, "γράφοντας" το 0-1.

Στο 73' ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε πέναλτι, ο Διαμαντόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε για την ομάδα του, την ώρα που η ομάδα του Γιώργου Μαραντά έμενε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ιωάννου. Η ανατροπή για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε στο 84'. Ο Τσιλιγκίρης με πολύ ωραίο σουτ "κάρφωσε" την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Πίτκα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ολυμπιακός Βόλου: Στρατηλάτης, Ζέρης, Χιντζίδης, Αρβανίτης, Καραμανλής, Τσιάρας, Πολύζος, Μοράν, Νικολιάς, Γουόρντεν, Διαμαντόπουλος.

Παναιγιάλειος: Πίτκας, Πέριτς, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Φωτιάς, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Μίλιτς, Σπίνουλας, Ζουνίνιο, Σκαρτσίλας.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Κισσαμικός – ΑΕΛ 2-0

(49' Μάντζης, 59' Ταραλίδης - 75' Μαρουκάκης, 79' Καπός)

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

(34', 63' Φουρτάδο)

Ζάκυνθος – Κέρκυρα 1-1

(23' Ναζίμ - 70' Καμπάνταης)

ΑΟ Χανιά – Παναχαϊκή 2-0

(59' Γκέσιος, 64' Δεινόπαπας)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Πανελευσινιακός - ΑΟ Τρίκαλα 0-1

38' Κουσκουνάς

Απόλλων - Εργοτέλης 3-0

(44' Φαρινόλα, 65',92' Τζιώρας)

Αγροτικός Αστέρας - Λαμία 0-0

Αχαρναϊκός - Καλλιθέα 1-1

(31' Κωστόπουλος - 40' Αρναρέλλης)

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός Βόλου – Παναιγιάλειος 2-1

(73' Διαμαντόπουλος, 84' Τσιλιγκίρης - 43' Πέριτς)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Football League

News 24/7

24MEDIA NETWORK