ΑΕΛ - Αγροτικός Αστέρας 2-1

Την έκτη νίκη της στη Football League πανηγύρισε η ΑΕΛ επικρατώντας με 2-1 του Αγροτικού Αστέρα εντός έδρας. Ροβίθης και Μαρουκάκης τα γκολ για τους "βυσσινί" που τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες.

ΑΕΛ - Αγροτικός Αστέρας 2-1
INTIME SPORTS

Όπως σχεδόν σε όλους τους αθλητικούς αγώνες σε όλη την Ευρώπη, έτσι και στη Λάρισα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι. Το ματς κόντρα στον Αγροτικό μύριζε... μπαρούτι από την αρχή. Μόλις στο 5ο λεπτό οι Ναγιάρ και Γέιστς είχαν μια αψιμαχία όμως τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα. Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με έξοχο πλασέ του Ροβίθη. Η ΑΕΛ είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος, όμως το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, ο Αγροτικός Αστέρας έφερε το ματς στα ίσια με σουτ του Γέσιτς. Ωστόσο, οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων κράτησαν μόλις 6 λεπτά, καθώς η ΑΕΛ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μαρουκάκη στο 53'. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπουντόπουλου. Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, η ΑΕΛ κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ της σκορ μέχρι το φινάλε, παραμένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Ρ. Ντόστανιτς):Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Πάτο (87' Μασούρας), Μπουντόπουλος Ροβίθης (73' Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης (68' Καπός)

Αγροτικός Αστέρας (Π. Διλμπέρης): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας (81' Παλάσκας), Αμαραντίδης, Μακρυδημήτρης (57' Οικονόμου), Τσεμπερίδης, Γιάντσης, Βελλίνης, Γέσιτς, Τοπούζης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK