Πήρε βαθμό στο φινάλε η Κέρκυρα, τέλος το αήττητο για τον Κισσαμικό

Η Κέρκυρα βρέθηκε να χάνει μέχρι το 86' στην έδρα της, ωστόσο το γκολ του Καμπάνταη έσωσε την... παρτίδα για τους "Φαίακες" στο ματς με τα Χανιά. Στο Αίγιο σταμάτησε το αήττητο του Κισσαμικού, ο οποίος ηττήθηκε με 0-1 από τον Παναιγιάλειο.

Πήρε βαθμό στο φινάλε η Κέρκυρα, τέλος το αήττητο για τον Κισσαμικό
INTIME SPORTS

Κέρκυρα - Χανιά 1-1

H Κέρκυρα δεν πέτυχε την επιστροφή στις νίκες που αναζητούσε μετά την ήττα από την Παναχαϊκή, καθώς έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά, σώζοντας μάλιστα την "παρτίδα" στο φινάλε. Οι Φαίακες μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, ωστόσο τα Χανιά ισορρόπησαν το ματς και προσπάθησαν με τα στημένα να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, κάτι που τελικά κατάφεραν στο 40'.

Ο Λίτα με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του αναγκάζοντας την Κέρκυρα να ανεβάσει στροφές και να κλείσει την ομάδα του Θωμά Γράφα στα καρέ της από το 70' και μετά. Η ισοφάριση ήρθε τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε, όταν ο Καμπάνταης εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο του Μπλάζιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Κρητικός, Μακρίδης, Ζορμπάς, Φάμπιο, Σουάνης (64' Γεωργακόπουλος), Καμπάνταης.

Χανιά: Μπλάζιτς, Παγώνης, Μπριλάκης, Σαΐν (60' Δεινόπαπας), Διαμαντόπουλους, Καρτσαμπάς, Νύκταρης (52' Γκέσιος), Μασάδο, Μπουζούκης (64' Σάντερσον), Τσούτσης, Λίτα.

Παναιγιάλειος - Κισσαμικός 0-1

Μετά από επτά αγωνιστικές χωρίς ήττα, ο Κισσαμικός δεν κατάφερε να περάσει και από το Αίγιο, καθώς ηττήθηκε από τον Παναιγιάλειο με 0-1. Η εικόνα των Κρητικών ήταν φανερά κατώτερη από εκείνη στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους, με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει φυσιολογικά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 8' με γυριστό σουτ του Μπουρλάκη μέσα στην περιοχή. Στη συνέχεια αναζήτησαν και δεύτερο γκολ για να "κλειδώσουν" τη νίκη κάτι που τελικά δεν έγινε. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και ως εκ τούτου δεν ήταν απειλητικοί σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τον Κισσαμικό σε επίσημο ματς μετά τις 3 Μαΐου 2015.

Παναιγιάλειος: Πίτκας, Ομάρ, Σανδραβέλης, Φωτιάς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας (45' Σταμογιάννος), Κρισμάρεβιτς, Πέριτς, Μπουρλάκης (80' Κολόκας), Πέρεθ (56' Σκαρτσίλας), Μίλιτς.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σακελλαρίου, Σελινιωτάκης, Βουρβαχάκης, Ταραλίδης, Λώττας (70' Βλάχος), Πότσι, Βαττής (84' Τσικουδάκης), Μάντζης, Μάνιας (80' Ευθυμιάδης).

Διαβάστε τι συνέβη στις αναμετρήσεις του Σαββάτου και της Κυριακής στη Football League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Football League

News 24/7

24MEDIA NETWORK