"Τριάρες" για Τρίκαλα και Απόλλωνα, ανατροπή η Λαμία

Με "τριάρες" συνέχισαν την πορεία τους στη Football League Απόλλων Σμύνρης και Τρίκαλα, επικρατώντας των Πανελευσινιακού και Πανσερραϊκού αντίστοιχα. Νίκες για Καρδίτσα, Παναχαϊκή, ανατροπή η Λαμία στο ματς με την Καλλιθέα.

"Τριάρες" για Τρίκαλα και Απόλλωνα, ανατροπή η Λαμία
INTIME SPORTS

Λαμία - Καλλιθέα 2-1

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 48, η Λαμία έκανε την ανατροπή, επικρατώντας τελικά με 2-1 της Καλλιθέας, στο τελευταίο ματς της Football League την Κυριακή (15/11). Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς, αλλά ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 48' με τον Λουκάνοβιτς. Η απάντηση της Λαμίας ήταν άμεση και στο 55' ο αμαρκάριστος στην περιοχή Καραγιάννης έκανε με κεφαλιά το 1-1. Το τελικό 2-1 που χάρισε το "τρίποντο" στη Λαμία διαμόρφωσε στο 73 ο Πίντο, με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής.

Λαμία: Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοτσώνης, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Τσαμούρης, Καραγιάννης, Καραλής, Ν' Γκουέμ, Πίντο, Σερτζίνιο.

Καλλιθέα: Κατσούλης, Σταύρου, παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Τεγούσης, Αρναρέλης, Λουκάνοβιτς, Φράγκος, Μπέλης.

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ζάκυνθος 2-0

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία επικράτησε με 2-0 της Ζακύνθου, χωρίς εντυπωσιάσει. Οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση μία ώρα αγώνα με σουτ του Τσίτα. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μάλιστα "κλείδωσαν" το "τρίποντο" με γκολ του Τσούκαλου.

Αναγέννηση Καρδίτσας:Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (46' Σκαθαρούδης), Μοσχάκης, Τσίτας (80' Τσούκαλος), Μπιτέλης (62' Υφαντής), Μπλέντι.

Ζάκυνθος:Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Καμπούρης, Αποστόλου, Ναζίμ (32' Βυθούλκας), Ορφανίδης, Πέττας Ραφ., Μεντούρ (67' Κωστούλας), Κυριακίδης, Καραμαλίκης (63' Κρολ).

Τρίκαλα - Πανσερραϊκός 3-0

Εύκολο απόγευμα για τα Τρίκαλα που επικράτησαν του Πανσερραϊκού με 3-0 στο... Αλκαζάρ. Οι Θεσσαλοί, που ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα άνοιξαν το σκορ στο 28' με τον Γκονζάλες, ενώ 10 λεπτά αργότερα, οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Στεφάνοβιτς. Στο 55' ο Κουσκουνάς έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Δουκάκης στο 71' μετά από τετ-α-τετ με τον Ανδρούτσο.

Τρίκαλα:Σικαλιάς, Λαμπάκης, Ζώνας, Ρεπετσάς (61' Παπαπαναγιώτου), Νιάρος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Γκονζάλες (68' Αρσενίεβιτς), Κουσκουνάς (73' Βάσκες).

Πανσερραϊκός:Ανδρούτσος, Κουκόλης, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Καψάλης, Στεργιανός (46' Ραμίρες), Τσιμίκας (63' Πόποβιτς), Ολίσε (11' Ρούτσης), Μπεριάν, Ατματζίδης, Παπαστεργίου.

Εργοτέλης - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Σε ένα κακό ματς με αργό ρυθμό και χωρίς πολλές φάσεις, Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0 στο Παγκρήτιο. Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί, ωστόσο οι Θεσσαλοί κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς μετά το 20λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εργοτέλης εξακολουθούσε να έχει τα ηνία του αγώνα, ωστόσο τα πολλά λάθη δεν βοηθούσαν, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το τέλος και τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το ματς με 10 παίκτες.

Εργοτέλης:Αθανασίου, Γρομητσάρης, Κυριακόπουλος, Πίτσος, Φουκαράκης (81' Κούτρης), Αυγενικού, Μάνος (57' Δωματάς), Καλέ, Στεφάνοβιτς, Μπουρσέλης (72' Παμλίδης), Ίνιατς.

Ολυμπιακός Βόλου:Στρατηλάτης, Καρράς, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Καραμανλής (33' Νικολόπουλος), Νάστος, Ζέρης, Ντεπέτρις, Νικολιάς (71' Χιντζίδης), Τσιλιγκίρης (46' Σκοπελίτης), Διαμαντόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης - Πανελευσινιακός 3-1

Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" ο Απόλλων Σμύρνης στο ματς με τον Πανελευσινιακό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 39' με διαγώνιο σουτ του Βάντερσον που έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Μπαντίκου και στο 63' έκαναν το 2-0 με πλασέ του Αλμπάνη. Η "Ελαφρά ταξιαρχία" θα μπορούσε να είχε ισοφαριστεί στο 79' όταν η προσπάθεια του Μπλάνκο σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά, ο Απόλλων "κλείδωσε" τη νίκη στις καθυστερήσεις με το δεύτερο γκολ του Βάντερσον στο ματς.

Απόλλων Σμύρνης:Ταΐρης, Πάνος, Ψιάνος, Φατιόν, Δεληζήσης, Κονέ, Βάντερσον, Παρπέξ, Τζιώρας, Αλμπάνης, Φαρινόλα.

Πανελευσινιακός:Μπαντίκος, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κασνέτσης, Γκεμίσης, Τσολακίδης, Πούρνος, Μπλάνκο, Κακαράς, Ταμπάκης.

Παναχαϊκή - Αχαρναϊκός 1-0

Πολύ σημαντική νίκη για την Παναχαϊκή που αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Football League. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού στο "Παμπελοποννησιακό Στάδιο" χάρη σε γκολ του Πέδρο στο 84'. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν μπορούσαν όμως να βρουν δίχτυα. Όλα αυτά μέχρι το 84', όταν ο Κωστόπουλος έκανε άτσαλο μαρκάρισμα στον Στεργίδη, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Πέδρο ανέλαβε την εκτέλεση, "γράφοντας" το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ στο ματς.

Παναχαϊκή:Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κοντοδήμος, Κάργας, Λαμπρόπουλος, Πινδώνης (78' Μητρόπουλος), Χαντζής, Πέδρο, Ντελέκος (35' Χαρτσιάς), Στεργίδης (89' Καρβουνιάρης), Τζίλας.

Αχαρναϊκός:Παγούδης, Σωτηράκος (68' Ταμπάκης), Μωϋσιάδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Αθανασίου (57' Εμέκα), Ματσούκας, Χριστόπουλος, Ιωαννίδης, Ομπράντοβιτς (77' Παπατόλιος), Παβίσεβιτς.

To LIVE των αναμετρήσεων

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK