ΑΕΚ - Παναχαϊκή 3-0 (VIDEO)

Με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Αραβίδη που πέτυχε δύο γκολ, η ΑΕΚ πέτυχε την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ της Football League, επικρατώντας της Παναχαϊκής με 3-0 στο άδειο ΟΑΚΑ. Ο Μπακάκης το τρίτο γκολ για την Ένωση στις καθυστερήσεις.

ΑΕΚ - Παναχαϊκή 3-0 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ ο Πλατέλλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής από τον Κάργα. Ο διαιτητής Λιαχούδης έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι και ο Αραβίδης που ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος γράφοντας το 1-0.

Στα επόμενα λεπτά όμως, η Παναχαϊκή που δεν είχε τίποτα να χάσει βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση και έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 31' με το τετ-α-τετ του Μαρουκάκη όπου απέκρουσε ο Ανέστης, ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου το δυνατό σουτ του Μπουντόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Η Παναχαϊκή προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις, με τους παίκτες του Δέλλα να κάνουν αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή. Στο 68' όμως και πάλι ο Αραβίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, "κλειδώνοντας" την νίκη. Ο επιθετικός της ΑΕΚ εκτέλεσε άψογα ένα φάουλ έξω από την περιοχή, πέρασε την μπάλα από το τείχος και την έστειλε στην γωνία του Γεωργακόπουλου.

Κάπου εκεί η Παναχαϊκή έδειξε να τα παρατάει, καθώς οι παίκτες του Σπανού γνώριζαν πως το παιχνίδι δύσκολα μπορεί να γυρίσει. Στο 88' ο Τζανετόπουλος έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, σταματώντας στο κάθετο δοκάρι. Ό,τι δεν κατάφερε αυτός όμως, το κατάφερε ο Μπακάκης στις καθυστερήσεις. Ο μπακ της Ένωσης έπιασε ένα απίστευτο σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Παναχαϊκής, γράφοντας το τελικό 3-0.

Σχόλιο

Για ένα ακόμα παιχνίδι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοσή της, παρά το 3-0. Η Παναχαϊκή έβαλε δύσκολα στην Ένωση και πάλεψε το ματς για περίπου 70 λεπτά, έχοντας μάλιστα πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο χώρο του κέντρου οι παίκτες του Δέλλα υπέπεσαν αρκετές φορές σε βεβιασμένα λάθη, δίνοντας το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να φεύγουν σε γρήγορες αντεπιθέσεις. Με τη νίκη αυτή, οι "κιτρινόμαυροι" αύξησαν ακόμη περισσότερο την διαφορά της από τον τρίτο της ειδικής βαθμολογίας και πλέον είναι με το ένα πόδι στην Super League.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ:Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου (89' Φαγέ), Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Πλατέλλας (83' Λαμπρόπουλος), Κρισάντους (67' Σοϊλέδης)

Παναχαϊκή:Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Άλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Γκαντιάγκα (78' Χαρτσιάς), Στεργίδης (75' Κυβελίδης), Χοτζάλι (46' Χούσα), Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1. Ηρακλής 13

2. ΑΕΚ 13

3. Απόλλων Σμύρνης 4

4. Λάρισα 3

5. Ολυμπιακός Βόλου 1

6. Παναχαϊκή 0

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 09 Μαΐου 2015

Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα (19:00 OTE TV, ΕΑΚ Βόλου)

Ηρακλής-Παναχαϊκή (19:00 OTE TV, Καυτανζόγλειο)

ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης (19:00 OTE TV, ΟΑΚΑ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK