Άμεσα η καθοριστική επαφή ΑΕΚ - Τζεμπούρ

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ράφικ Τζεμπούρ και στο ενδεχόμενο της απόκτησής του από την ΑΕΚ, αναμένεται να τρέξουν, αφού ο Αλγερινός βρίσκεται στην Αθήνα.

Άμεσα η καθοριστική επαφή ΑΕΚ - Τζεμπούρ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα για να να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ το ενδεχόμενο της επιστροφής του.

Ο Αλγερινός αναμένεται να έχει πολύ σύντομα (ενδεχομένως και κατά τη διάρκεια της ημέρας) συνάντηση με την πλευρά της "Ένωσης" με το θέμα της απόκτησής του να ξεκαθαρίζει αρκετά σύντομα, θετικά ή αρνητικά.

Ο Τζεμπούρ έχει στα χέρια του άλλη μία πρόταση, εκείνη του ΑΠΟΕΛ, στον οποίο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν. Βεβαίως οι Κύπριοι ψαλίδισαν τις απολαβές του ποδοσφαιριστή προσφέροντάς του 250.000 ευρώ, με αποτέλεσμα σε πρώτη φάση να υπάρξει διαφωνία και ταυτόχρονα ν' αυξηθούν οι πιθανότητες για επιστροφή στην ΑΕΚ.

Δεδομένη επιθυμία για συνεργασία υπάρχει και από τις δύο πλευρές με τον Τζεμπούρ να αποτελεί τον διακαή πόθο του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τις επόμενες ώρες θα διαπιστωθεί, αν αυτή τη φορά η συγκεκριμένη επιθυμία (που υπήρχε και πέρσι) γίνει πραγματικότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK