Αναβάλλεται επ' αόριστον η κατάθεση Μελισσανίδη

Δεν θα παραστεί τελικά στην Ευελπίδων ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε σχετική ενημέρωση από τον αθλητικό εισαγγελέα, κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.

Αναβάλλεται επ' αόριστον η κατάθεση Μελισσανίδη
INTIME SPORTS

Για σήμερα, Τετάρτη (19/11), ήταν προγραμματισμένο να παραστεί στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση Ζωγράφου μετά τα όσα υποστήριξε την Παρασκευή στη Super League ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το δικαστικό ρεπορτάζ και οι οποίες επιβεβαιώνονται επίσημα από την ΠΑΕ ΑΕΚ, το αφεντικό της Ένωσης δεν θα δώσει σήμερα το "παρών" στην Ευελπίδων, καθώς ενημερώθηκε από τον εισαγγελέα να μην παραστεί. Ο κ. Σιμιτζόγλου θέλει πρώτα να μελετήσεις τις καταθέσεις των Μαρινάκη και Σαρρή και εν συνεχεία αν κριθεί σκόπιμο να καλέσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσία του Μελισσανίδη για κατάθεση ήταν προγραμματισμένη για τις 2 μ.μ. μετά τις καταθέσεις των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργου Σαρρή.

Διαβάστε ακόμη

Επίθεση Μελισσανίδη σε Μαρινάκη: "Ο ένοχος δεν μπορεί να δημιουργήσει ενόχους"

Παρέμβαση Μαρινάκη με καταγγελίες και ονόματα

Μαρινάκης: "Δολοφονική επίθεση στον Ζωγράφο"

Καταθέτει μήνυση κατά του Μαρινάκη ο Μελισσανίδης

Η αντίδραση του Μελισσανίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK