Ανδριόπουλος για το γήπεδο της ΑΕΚ: "Στο καλύτερο σημείο από ποτέ"

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, σύμφωνα με τα λόγια του project manager για την κατασκευή του, Δημήτρη Ανδριόπουλου.

Ανδριόπουλος για το γήπεδο της ΑΕΚ: "Στο καλύτερο σημείο από ποτέ"

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του "ΣΚΑΪ" ο Δημήτρης Ανδριόπουλος:

"Τώρα βρισκόμαστε στο καλύτερο σημείο από ποτέ. Πρώτον, έχουμε αποκτήσει μια ουσιαστική συνομιλία, πλέον κι επίσημη, με το δήμο. Κι αυτή τη στιγμή έχουμε καταθέσει επίσημα τις μελέτες στο δήμο, τις εξετάζει και περιμένουμε παρατηρήσεις. Δεύτερον, έχουμε καταθέσει τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και σε σύντομο χρόνο θα τελειώσει κι αυτή η διαδικασία. Τρίτον, έχουμε ωριμάσει τις μελέτες για να μπορέσει να ξεκινήσει το έργο. Και τέταρτον, όπως έχει ειπωθεί επανειλημμένα από επίσημα χείλη, η κυβέρνηση η σημερινή επιθυμεί να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Στην συνέχεια πρόσθεσε: « Η επικείμενη θετική απόφαση του ΣτΕ βοήθησε στις εξελίξεις. Να είστε σίγουροι πως αν το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας είχε αρνητική θέση, δεν θα ξεκινούσε ποτέ ο διάλογος με το δήμο. Πιστεύω πως ο δήμος και η παράταξη είχαν προεκλογικά συγκεκριμένες θέσεις απέναντι στο γήπεδο, τις οποίες θέλησαν να διατηρήσουν και μετά, κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αυτό που τότε όμως δεν είχε συζητηθεί και ειπωθεί, είναι ότι οι θέσεις τους είναι προεκλογικές, δεν λάμβαναν ποτέ απόψεις γιατί δεν είχε γίνει ο διάλογος των ανταποδοτικών ωφελειών που θα προέκυπταν από την υλοποίηση του γηπέδου. Η ΑΕΚ έχει ήδη συγκεντρώσει το ικανό ποσό που χρειάζεται για όλη την πρώτη φάση υλοποίησης του έργου. Μέσα στους επόμενους 3-4 μήνες, εκτιμώ να έχουμε πάρει την πρώτη άδεια εκσκαφών. Εκτιμώ πως οι επόμενοι τρεις μήνες είναι οι πιο κρίσιμοι και βασικοί για να λυθούν όλα τα προβλήματα»

News 24/7

24MEDIA NETWORK