Αποφασίζουν για το αθλητικό κέντρο στην ΑΕΚ

Εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος αναμένεται να γίνει η συνάντηση κορυφής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ και να παρθεί η απόφαση για το μέρος που θα γίνει η προετοιμασία.

Αποφασίζουν για το αθλητικό κέντρο στην ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μαζί με τον εκ των γυμναστών της ομάδας, Δημήτρη Μπουρουτζίκα σε Αυστρία, Πολωνία και Σλοβενία, βελτίωσε την εικόνα των ανθρώπων της "Ένωσης" σε ότι έχει να κάνει με τα διαθέσιμα προπονητικά κέντρα για την προετοιμασία του προσεχούς καλοκαιριού.

Οι δύο άνδρες είδαν αρκετά αθλητικά κέντρα στο εξωτερικό και πλέον πλησιάζει η ώρα της επιλογής εκείνου που θα φιλοξενήσει το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ η οποία θα συμμετέχει ξανά μετά από δύο χρόνια απουσίας στη μεγαλύτερη εγχώρια κατηγορία.

Να υπενθυμίσουμε ότι το αθλητικό κέντρο που επισκέφτηκαν οι άνθρωποι της «Ένωσης» στην Πολωνία ήταν το Remes το οποίο φιλοξένησε την Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας κατά τη διάρκεια του Euro 2012.

Στη Σλοβενία οι "κιτρινόμαυροι" επισκέφτηκαν το Πτούι και το Μπλεντ ενώ στα υπόψιν παραμένει και η Αυστρία με την αναζήτηση προπονητικού κέντρου κοντά στο Ζέφεελντ το οποίο θεωρείται… ισχυρό χαρτί για όσες ομάδες το έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν.

Η τελική απόφαση για το προπονητικό κέντρο που θα επιλεγεί θα παρθεί από κοινού με όλες τις κεφαλές του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως συνηθίζεται να συμβαίνει στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Μιλοβάνοβιτς και Μπουρουτζίκας θα αποφασίσουν μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον προπονητή της ομάδας, Τραϊανό Δέλλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK