Bασιλόπουλος στο Contra.gr: Δεν μπορώ να πω τίποτα για το γήπεδο

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου στο γήπεδο της ΑΕΚ και απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν είναι θετικός στην παραχώρηση των στρεμμάτων που ζητά η «Ένωση».

Bασιλόπουλος στο Contra.gr: Δεν μπορώ να πω τίποτα για το γήπεδο

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο, και του ζήτησε να σχολιάσει τον …γηπεδικό πυρετό που έχει ξεσπάσει στην ΑΕΚ. Ο ίδιος ο Δήμαρχος τόνισε ότι δεν είναι σε θέση να απαντήσει και δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση, καθώς –όπως ανέφερε ο ίδιος- παρακολούθησε ένα μικρό μέρος της συνέντευξης Τύπου λόγω υποχρεώσεων (συγκεκριμένα ανέφερε ότι παρακολούθησε μόνο το απόσπασμα που τοποθετήθηκε ο κ. Αλεξίου).

Το Contra.gr προσπάθησε να αποσπάσει μία απάντηση σχετικά με το αν βρίσκει σύμφωνο τον Δήμαρχο το ενδεχόμενο παραχώρησης των στρεμμάτων που ζητάει η ΑΕΚ (τα 2,4) από το άλσος προκειμένου να τα εκμεταλλευτεί για την κατασκευή του γηπέδου της και να τα μεταφυτεύσει εντός του δάσους, στα φαλακρά του σημεία. Ο κ. Βασιλόπουλος δεν θέλησε να απαντήσει στο ερώτημα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο παρελθόν ο κ. Βασιλόπουλος –σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε μία μέρα μετά τις εκλογές- είχε δηλώσει θετικός στη συγκεκριμένη …ανταλλαγή στρεμμάτων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK